26.4.2012

Proggista

Aamukahvi ♡ ♡ ♡ ♡Kamala sentään, kun projektit haittavat harrastuksia. Ei meinaa keretä bloggaamaan, kun kesken on nurkkien siivoukset ja kaikesta turhasta tavarasta luopuminen.

Huhtikuun aikana olen siivonnut vaatehuoneen, varaston ja lasten vaatekaapit. Tavaraa kertynyt järkyttävät määrät, joten varasin kylämme halpahalli/kirppikseltämme täksi viikoksi pöydän ja sitten tuli vielä eilen varattua naapurikylältäkin viikoksi kirppispöytä :)
Tavara on tarkotus pistää kiertoon ja olenkin pöytää siivotessani osannut käyttäytyä, ja hirmuisesti ei ole tullut ostettua tavaraa tilalle. Ainakin vielä :)


Terdestämme on tänä suvena tulossa oikein värioksennus. Siis mikäli sikäli, HM toimittaa kerrankin kaikki tilatut tavarat :)
Mutta tätä en malttanut jättää myyntipöydälle. 
Aika karkki. Ja ei, en aio pitää pyykinpesuainetta terdellä, tähän tulee kesälannoite. Ärsyttää se ruman näköinen purkki terassin hyllyssä rumentamassa sisustusta :)

8 kommenttia:

 1. Mullakin on ollut tässä jo melkein kuukauden projektina kaappien siivous ja turhasta tavarasta luopuminen! tekee kyllä hyvää :D

  Ja voi, kyllä tossa lannoitetta kelpaa säilyttää;)

  VastaaPoista
 2. Ootas kun tilität pöytärahat.. kyl sit oot taas niin shoppailemassa uutta. näinhän sen kuuluukin mennä :)

  VastaaPoista
 3. Ihana toi keltanen pönttö! Mistä tuollasia saa? Vai saakohan tuollasia enää mistään?

  VastaaPoista
 4. Loistava idea, lannoite jää laittamatta, kun sitä pitää piilotella autotallissa tms. Josko olisi pieni mahdollisuus, että nuo kasviparat edes kerran eläissään saisi tuntea sen uuden elinvoiman ;)

  VastaaPoista
 5. Ihana purkki ja kiva idea!!
  Pitäisköhän munkin kaivaa joku vanha purkki esille, jos sais kaikki viime syksynä istutetut kukat kunnolla innostumaan:)

  VastaaPoista
 6. Jasmiina: todellakin tekee hyvää, nyt katsoo kaappeja koko ajan sillä silmällä, mistä vois luopua :)
  Maanvaiva: Niinhän se menee...aattelin pystyä säästämään fyrkat enskuun ruottin reissulle ja ruåttin ihquihin sisustusliikkeisiin.
  Alma: ostin ihan kirpparilta, tais olla joku trokarin pöytä kylläkin kun oli uutta krääsätavaraa pöytä täys.
  Mervi: eikös..nyt mulla ei oo tekosyytä olla laittamatta sitä lannoitetta kukille asti.
  Mia: Eikun varastoja kaivamaan!!

  VastaaPoista
 7. Ompa ihanan pirtsakka purkki! Mitähän muuta sinne on tulossa..?

  VastaaPoista
 8. Voi että toi kirpparitouhu on niin ihanan kamalaa. Mulla on nyt neljättä viikkoa kans kirppupöytä ja reilu satanen on viikossa paukahtanut kassaan. Ei haittaa yhtään :) Mietinkin et jos vielä viikon pitäis.

  Ihana toi keltainen purkki..mulla on samanlainen sinkkinen jääpaloille. Toi keltainen on kyllä paljon kätsemmän värinen.

  Hei, kurkkaapa mun blogiin..Hyvää vappua!

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...