28.4.2012

Rottinkia

Kuten armaat lukijani olette huomanneet, värkkäyksien/tuunauksien määrä on vähentynyt huomattavasti tästä blogista.
Suurimpana syynä tähän on, että vanhempi lapsistani lopetti viimekesän lopulla päiväunien nukkumisen kuin seinään.
Ja sehän tarkoittaa että käytännössä mulla ei ole omaa aikaa päivässä yhtään.

Yritellään värkkäillä aina kun jossain välissä kerkeän, mutta vähäisenlaisesti niitä taitaa viimeaikoina olleen. Nyt taas vähän tsempataan sillä saralla.

Roskisdyykkarin luonteeni ei voinut jättää hylättyä rottinkiamppelia jätekatokseemme. Vaikka just kirosin, että rottinkihan on ihan passé :D


Vähän pesua ja kunnon kuivaus niin päästiin maalaushommiin. Väri ei taida ketään yllättää...
Malttamattomana ihmisenä ei mitään suojauksia tietenkään suoritettu joten on sisämuovit ja ripustusketjutkin maalissa. Onneks meillä ei ole nökönuukaa.

Sopii aika passelisti tämän vuoden värioksennus-terassilleni.

Jos Pinkki työhuone luet tätä, voit kirota mut alimpaan helvettiin. Dementoitunut kotiäiti ei muista nimeään, saati olla kotona sovittuna aikana. Tosi suuret pahoittelut, ja sulla on sähköpostia odottamassa!

3 kommenttia:

 1. musta kanssa tuntuu välillä että lapset himppu haittaa kaikkee äiskän askartelu ja värkkäily projekteja.... mutta pikku hiljaa.
  Aivan mahtava amppeli, se tosiaan ei oo niin justiinsa jos vähän on ketjussa maalia. Kukat siihen ja se on täydellinen!
  Mukavaa vappua!

  VastaaPoista
 2. Oijoi, sulla on kyl aivan ihania ideoita! Mä olisin sivuuttanut koko amppelin lahjakkaasti. Kun ei oo mielikuvitusta niin ei ole...

  VastaaPoista
 3. :D En kiroa sua yhtään mihinkään! :D Ei haittaa ollenkaan! Ratkesi asia muutenkin. Ja se keltainen tuoli sopii teidän terassille ihan tosi hyvin! Siitä itse asiassa tunnistin teidän asunnon. :) Ai kun kiva tuli tuosta rottinkikorista! Pitää itsekin käydä parit spraymaalit hakemassa ja ruveta tuunaamaan näin kevään kunniaksi. Aurinkoista vappua! :)

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...