18.5.2012

Kierrätyskeskus

Vantaan kierrätyskeskus avasi liikkeen 3 km päästä meiltä.
Puodin avaamista on odotettu kieli pitkällä, kun jostain rakenne- ja lupateknisistä syistä avaaminen viivästyi jotain 4 kk. Avaamista siis odotettu kun tulisilla hiilillä ja viimeviikolla se sitten vihdoin avasi ovensa!!


Tänään pääsin paikan päälle ensimmäisen kerran, ja voin kertoa että musta tuli kantis. Kertalaakista.

Makee paikka, iso, kaksikerroksinen iso pytinki, missä erilaisia teemanurkkauksia. Vaihtuvia oletan, koska tämän 70-luvun teemanurkkauksen edessä luki että tavarat tulevat myyntiin 28.5.

Löytöjä...no tein.

Tällainen ihana rappio-tuoli. On siis matala lastentuoli ja tosi vankan oloinen, yritin keikuttaa ja heilutella mutta ei nitkunut sitten mihinkään suuntaan. Ja maksoi 3 €!!!!!
Lähikuvassa näkyy kuinka ihanan kulunut tämä on. En taida sittenkään raaskia maalata tätä, ja onhan tää ihana harmaa jo valmiiksi!

Tapettihaukalle keltaisensävyistä tapettia, kaks euroo. Tästä tullaan ihan varmasti askartelemaan....jotain....

Rätei ja lumpui kun en koskaan löydä itselleni. Syykin selvä, 20 kg ylipainoa.
Mutta nyt löytyi Zaran tummanruskea sifonkihörsötin smokkirypytyksellä kahdella eurolla, ja koko on kyllä S. Mutta venyy sen verran, että mahtui päälle.

Ja löytyi näiden lisäksi kaikkea tuunaustarvikettakin, lankaa plus kehystä...että ei kuulkaas mikään turha reissu!

8 kommenttia:

 1. Mä muuten jäin ihmettelemään sitä ylipainoa.. en minä ainakaan huomannut mitään ylipainoja kun kävin teillä.. Vai meniks Sä niin vauhdilla, ettei ylipaino pysynyt perässä ja sen takia en huomannut? :DD

  VastaaPoista
 2. Vähänks kiva kun tuli teidän lähelle "ostosparatiisi". Nyt voit bongata kaikkia ihanuuksia, sulla kun on taitoa nähdä hyvät jutut ja toteuttaa niistä vielä parempia.

  VastaaPoista
 3. voih..... mä olen netistä "kyttäillyt" kyseisen paikan avaamista, ja nythän pitää tehdä päivän retki Vantaalle!!!! kierrätyskeskukset on kyllä mahtavia löytönurkkia!!!

  VastaaPoista
 4. Ai nyt se on auki...hyvä :D Monta turhaa päiväkävelyä ollaan tehty sinne ja aina ne on sanonu että viel 2 viikkoo kiinni...
  Mitähän kivaa sieltä löytyskään kun on 15e lahjakortti sinne...hmm.

  VastaaPoista
 5. Maanvaiva: usko pois, sä näit mut niin pikavilahdukselta ettet kerennyt kakkuhimoissasi sitä huomata. Ja 10 kg on jo pelkästään daisoissa, ei kiva :( Sori vielä se pikanäkeminen, mä syytän mun lapsia kun ne lähti karkuun avonaisesta ovesta, oli hiukka kiire perään ennenkuin toinen saa telottua ittensä kunnolla!
  Anne: No älä, tosi kiva homma. Tai sit ei, ku rupeen hamstraamaan kaikkea roinaa.
  Marika: Tänne vaan, Vantaa on "City" :)
  Annina: oho lahjakortti, nyt pikapuoliin tuhlaamaan se tänne "Meille"

  VastaaPoista
 6. Mä voin vaan kuvitella kun sä oot kielipitkällä ollut siellä ;)

  VastaaPoista
 7. Ääh, mikä sori, olihan mullakin kiire. Ja niin kiire olikin iltaan asti, että kun ekat vieraat tuli, niin mulla ei ollut vaatteitakaan vielä päällä (siis juhlavaatteita) :D
  Ja kakusta en kerkenyt kunnon kuvaa ottamaan, kun mun täti suttas sormella ton kaksvitosen :D
  Mahtoiks olla katkera ku mä oon niin nuori :DD

  VastaaPoista
 8. Vautsi mikä kierrätystaivas sinne onkin ilmestynyt! ja taas sanon sen, mun pitää muuttaa ja äkkiä koska täällä ei tapahdu mitään moista..:D

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...