15.5.2012

Tähti ja raitaa

Kerroin ostaneeni sieltä Jotexilta muutakin.
Noh..... hermohan siinä on mennyt kun parketti on täysin tärvelty mm. tässä rappusten edestä. Lapsiportti on räväytetty niin monta kertaa voimalla lattiapintaan, että parketissa alkaa olla niin isot railot. Sainhan mä vihdoin ja viimein ostettua maton siihen suojaksi.Matto oli vaan ihan mielettömän vaarallisen liukas tuossa paikallaan. Ei mätsännyt parketin kanssa, lopputulema oli kuin liukkaalla jäällä.
Tarjoustalo-pentele ei myynyt mitään järkevää liukuestemattoa, joten ostin sitä Ikean ristikkomattoa ja iskin sen kuumaliimalla kiinni pohjaan. Pysyyhän perkele.

Kävin siis myös Ikeassa, ostamassa skumppalaseja tuleville sisustuskutsuilleni. Pitäähän se rouvain saada kuohuvaa, kun kerran pääsee kersoista hetkeksi eroon :)
Ei päässyt pelkät lasit kainalossa ulos...on se kumma.
Tämä mun kuolaama raitaviltti-tsydeemi eli Eivor-huopa oli poistopisteessä 12 euron hintaan. Pakko oli saada. Ihan pakko. Tää on tehty meille.Siis meillähän on jo sohvalla kolme peitettä! Että ihan tarpeeseen tuli :D

7 kommenttia:

 1. Peevelin Hyypiö, menit sit ostamaan "mun" maton! :D Oon kanssa miettinyt tähtimaton ostoa keittiöön, mieluiten tummaa sellaista.

  Hobbarissa on kanssa vähän samantapaisia tähtimattoja, mutta kuulemma ne loppui kaupasta heti ja tällä hetkellä voi päästä jonottamaan ko. mattoa elokuun kolmanteen toimitukseen... Samoin Stockalta loppui kivat tähtimatot vartissa Hulluilla Päivillä, olisi pitänyt olla liikkeellä heti kun kauppa aukeaa. Joka tapauksessa kiva matto!

  Toi kuumaliimapistooli tuntuu muuten olevan varsin mainio vehje, pitäisi itsekin sellainen hankkia. Sitä voi käyttää niin moneen eri juttuun. Mukavaa loppupäivää!

  VastaaPoista
 2. Pitääs varmaan kans opetella tuota tekstiili sisustamista ..täälä kun ei vaihdu ikinä muutaku keittiön pyyhe ja sekin vaan likaantuessa :D :D

  VastaaPoista
 3. Hyvät ostokset :) mattoa tässä kaivattaisiin omaankin eteiseen!

  VastaaPoista
 4. New egland rose: nyt tilaat sinäkin, siellä oli joku aleprossajuttukin! Tää on kiva, varsinki ku vaihtoehtona oli bukleetähtimatto, en vaan tykkää siitä matskusta. Tää on tosi laadukkaan olonen ja näkönen. Ja hei, ny tiimariin tai clas ohlssonille pyssyn ostoon. Siis kuumaliimapyssyn :)
  aNNa: no sillä tavalla tää köyhä sisustaa, hih. Tulee het uutta ilmettä kun pistät uutta tyynyy/verhoo/mattoo. Ja sitä pyyhettä :)
  Katariina: No eikö olekkin, nää tähtikamat on vastustamattomia.
  Jasmiina: Tässä on hyvä ehdokas, myös eteiseen. Siis matto, tuskin vilttiä viitti lattialle levitellä matoksi. :)

  VastaaPoista
 5. Vitsi tää Hyyppänä on URPO. Nyt vasta hokasin että mun omassa blogissani on mahdollisuus vastata jokaiseen kommenttiin erikseen :)
  Millo toi on tohon pöllähtäny, heh...

  VastaaPoista
 6. Toi matto on niin upee :O) Arvaa vaan olenko mäkin kuolannut tota peittoa ikeassa, noh, ehkä joskus sit kotiutan senkin, alkaa vaan olemaan peittotulva täälläkin, jostain on luovuttava :O) Äitille meni jo punaiset tähtipeitot ;D

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...