11.6.2012

Puuarkku

Facebook on täynnä kaikenlaisia myyntiryhmiä, ja yhdestä ryhmästä löysinkin erittäin halvalla puisen arkun. Maksoin rotiskosta vaivaisen vitosen!

Arkku oli aika rähjäisessä kunnossa kun sitä oli säilytetty pihalla, joten vähän hiekkapaprua, uutta ruuvia, rättiä ja sen jälkeen uusi maali pintaan. Tällä kertaa ajattelin olla kaukaa viisas, että en valitsisi kauden trendiväriä tai omaa lempiväriäni. Valitsin harmaan joka stemmaa tuon seinän kanssa.
Väri on kyllä luonnossa ihan tuon seinän värinen...hitsi kun nämä kuvat hieman vääristää.

Tuohon lököttelynurkkaukseen se tuli ja saa luultavasti sisälleen lasten leluvuoren.Tuo terassinlattia näyttää kuvissa aika hurjalta. Vitsit kun saisi tänä kesänä aikaiseksi sen hiomisen ja värinkin voisi muuttaa  hieman tummemmaksi...anyone?

9 kommenttia:

 1. Kiva toteutus jälleen! Passaa kyllä seinän värin kanssa täydellisesti yhteen :)

  Me hiottiin ja käsiteltiin viime kesänä meidän terassi. Melkonen urakkahan se oli, mutta kertaheitolla muuttu ilme paremmaks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkos sulla raporttia siitä terde-projektista. Niin hotsittas moiseen puuhaan ryhtyä, mutta tarvis vielä rohkaisua..

   Poista
  2. Harmikseni ei oo edes kuvia ko. projektista :/ Terassilaudat oli alkuperäiset, eli noin 10 v vanhat ja todella kuluneet. Hiukan testaamalla lähettiin hiomaan (vuokrakoneilla), ja tuli melkeen ku uus! Käsittely tehtiin Valtti Colorilla (sävy Orava), pariin kertaan.

   Postauksissani "Piha ennen ja jälkeen vol.1 ja vol.2" näkyy terassista pilkahduksia. Ulko-oven edustalla olevat alimmat portaat on alkuperäiset, eli sen näköinen oli koko terassilaudoitus.

   Poista
 2. Tosi hyvännäköinen!!!
  Mä en ikinä löydä huuto netistä mitään kivaa ja muiden blogissa sitten näen. No, kiva että joku löytää! Hieno arkku on, ja ihan eri näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huutiksessa nouseekin hinnat aina pilviin, noista facen ryhmistä oon löytänyt vaiks mitä.

   Poista
 3. pitäisi itekkin ryhdistäytyä ja ettiä vastaava, tosta tuli aivan mahtava eikä hinta tosiaan päätä huimaa!

  VastaaPoista
 4. Pakko kysästä, kun sulla on kokemusta noista valkoisista kalustemaaleista... Mikä maali on susta hyvä? Vaatiiko pohjamaalia vai ootko vaan hionut pinnan rikki ja maalannut valkoiseksi. Olis yks senkki vailla väriä, mut en tiedä mistä alottaisin. kiitti jos viitsit vastata! :)

  VastaaPoista
 5. Parhaana olen pitänyt Teknoksen olikohan se akva coloria? No kuiteski sen virman vesiliukoinen huonekalumaali. Tykkään vesiliukoisista kun voi vedellä pestä välineet. Helmi-maalia kokeilin, mutta en ollut siihen niin tyytyväinen kun Teknokseen.
  Tässä arkun tapauksessa olen kevyesti hionut ja siihen suoraan maali päälle. Yleensä en pohjamaalaa ollenkaan, vain ja ainoastaan jos maalaan ns. mdf-levyn tuntusta lastulevumatskua. Jos käyt kurkkaa olohuonepostauksia, meillä on lasivitriini siellä jonka olen pohjamaalannut Otex-tartuntapohjamaalilla ennen maalausta.
  Jos senkki on puinen, niin vähän hioisin vaan ja pyyhkisin, sen jälkeen sutisin maalin pintaan.

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...