21.7.2012

Kakkukatastrooooff


Tiedättekö tunteen, kun alat leipomaan ja kaikki menee päin persettä?

Sain idean että teenhän vierasviemisiksi kivan suklaa-mansikkakääretortun.
Pohja onnistu ihan mainiosti, ja aloin vääntämään täytettä. Päästä, tottakai.
No suprais, sehän oli aivan liian löysää ja hätäkeinona lisäsin siihen liivatetta ja pistin jääkaappiin hyytymään.
No tietenkin kääretorttupohja kerkesi jäähtyä, joten kasatessani käikäleestä tuli jotain aivan järkyttävää...pohja katkesi joka hemmetin kohdasta, josta se voi vaan murtua....huh.
Lopputulemana oli kuin olisin laittanut kolme erikokoista kakkupohjaa päällekkäin ja täyte valui joka reijästä kun Niagara falls konsanaan.

Plan B, vatkasin kermaa ja kuorrutin koko komeuden, lisäsin vielä koristegeelillä kuviot hämätäkseni huomion toisaalle :)



Eikös ollutkin kätevää, tämän kehtasi jo viedäkkin!

6 kommenttia:

  1. Hyvä toi kuorutusidea:) Iski kauhea leipomisvimma, kun näin tuon kääretortun:)

    VastaaPoista
  2. Voi kuule, kyllä tiedetään tuo tunne! :) Ja hei, kakustahan tuli vallan hieno noinkin ja mitäs sen väliä, jos kuorrutuksen alla on soosit vähän sikin sokin -sekaisin ne masussa kuitenkin menee!

    VastaaPoista
  3. Ton takia mä harvoin leivonkin koska mä en ikinä jaksaisi lukea ohjeita vaan tekisin kaiken päästä :D mutta hyvin pelastettu!

    VastaaPoista
  4. Onneks niitä onnistumisia tulee kuitenkin huomattavasti useemmin kuin epäsellaisia:)
    Aika hyvin seiftattu ja makuhan se on mikä ratkaisee,lurps ja nam!

    VastaaPoista
  5. Kiva koristelu :) Minäkin taidan tuota geeliä joskus hommata.

    VastaaPoista
  6. Minun kääretortulle käy usein noin, että en saa sitä rullattua ehjänä. En tiedä miks, mutta mä vaan en osaa tehdä kääretorttua... Onneks paksu kerros kermavaahtoa pelastaa katkeilevan kaakun ;)

    VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...