14.7.2012

Vaniljaa ja raparperia

Viimeiset raparperinvarret oikein huusi minua tuolla pihalla. Joten pakkohan sitä oli jotain piirakkaa väännellä. Tänävuonna raperperileivonnaiset on ollut marenkipiirakkaa, joten jotain muuta tällä kertaa..
Sitten muistin viimevuonna leipomaa Kinuskikissan vanilja-raparperikakkua. Tässä on se juju, että raparperin päälle keitellään "kinuskia" joka uunissa muuttuu reunoista oikein rapsakaksi! Taivaallista herkkua.






Ulkomuoto ei vain ole kovin kaunis, kiire kun oli upottaa hampaat tähän ihanuuteen niin halkeamiahan siinä syntyi!


Tuunauskylttejäkin riitti oikein tuotantoon asti. Tässä lankomiehelle tuparilahja. Saa lahjansaaja päättää, onko kyse hometalosta vai kotoisasta kolosta.



8 kommenttia:

  1. Onpa varmasti hyvä kakku. Minä se vaan tänään keittelin viimiset raparperit mansikoiden kanssa mehuksi.

    VastaaPoista
  2. no olisihan se ainakin tosi kaunis tapa vinkata epäilyttävästä tuoksusta uudessa kodissa... mutta kyllä tuosa enempi sellainen kotoisa ole tulee! ;) hieno kyltti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta vain. Joo kyllä mä haistelen mielummin pullan tuoksua kun hometta.

      Poista
  3. Herkulliselta näyttää tuo kakku:) Kyltti-idea on tosi hyvä! Eikä varmasti vaikea toteuttaa itsekään, vaikka en mikään taitava ole noissa puutöissä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi iisi tehdä, tumpelokin suorituu siitä varsin mainiosti :)

      Poista
  4. Oioioi, näyttääpäs kakku hyvältä, kiitos reseptivinkistä! Voipi olla, että meilläkin tullaan herkuttelemaan tämän kakun kanssa. :)

    VastaaPoista
  5. kirjoittelin pitkät höpinät ja kaikki hävisi bittiavaruuteen, joten lyhyesti, aivan ihanan näköinen kakku, pakko kokeilla joskus, home-kylttikin on tosi mahtava, laita joskus arvontaan palkinnoksi joku tällainen, olis kyllä huippu :)

    VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...