14.8.2012

Kersainhuoneessa

Nyt tulee sellainen väripläjäytys että sukat pois. Elkeehän pelästykö.

Se lastenhuone. On ollut sitten proggiksen alla jo kuukausia. Pientä fiksailua tehty: lokerikko seinälle, Ikean taulukehyksiin uudet kuvat sekä uusia huonekaluja hankittu, pojalle uusi sänky ja kaappi. Ja se Ikean ihana Myrlilja-matto.

Ovesta vaan sisään rohkeasti.Aloitetaan ihan siitä oven vierestä. Tähän sain laitettua vihdoinkin tuunaamani lokerikon seinälle.
Ja se tytön kallein aarre kehyksiin.
Siinä vieressä vaate- ja liinavaatekaapit.


Tytön pinkin pyöränkorin suhautin keltaiseksi, siinä säilyy nyt kaikki puupalikat.
Uusin hankinta Ikean Stuva-kaappi, löytyi alle puoleenhintaan Huutiksesta. Pakko oli ostaa, vaikka huomasin sitä mallatessani että liian isohan se on.


Sen päällä pikku hylly.


Vieressä tytön vaatekaappi.Pupu ja vauvavarpaat ♡Sitten lipastoa...lisää tytön vaatteita ja vaipoille laatikko myös. Huomaa pehmolelujen jemma, nää melkeen uppoaa tonne, että niitä ei näe. Lue, lapset ei muista levittää niitä joka päivä ympäri mestoja.

Lipaston päällä meitin pallo ja Pentikin puput.
Pikkuisten bunkkausmestat. Pojalle ostetttin uusi isompi pinnasänky, josta saa laidan irti. Se nukkuu saletisti tässä kakskymppiseksi.
Ikean kehyksiin vaihdoin valmiiden kuvien tilalle Kuka lohduttaisi nyytiä-kirjan kuvitusta, se on niin mun lempparikirja!

Kullannuppuset tauluhyllyllä.Sitten tultiinkin jo takaisin ovelle.Huh, tätäkin olen fiksaillut muiden projektien ohella vaiks kuinka kauan. Tulihan se valmiiksi, saateri.

Harmittaa tietenkin, että huoneessa ei ole leikki- eikä piirustustilaa. Se vaan on taivaan tosi että huoneeseen tarvitaan niin piruusti säilytyskaluja. Ei kiva.

9 kommenttia:

 1. Nice! :P
  Ootko ajatellut kerrossänkyä? Siinä sais tilaa. Vai onko vielä liian aikaista.. minä en muista pienistä lapsista mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vielä ei oo sellasta deadwishiä että laittaisin ne kerrossänkyyn :) EHkä sit kun ne on kakskyt vee :)

   Poista
 2. Moix! Toi lastenhuone on tosi kiva - sopivasti väriläiskiä ja harmoniaa, omaperäisiä tuunattuja esineitä ja ihanan kotoinen fiilis. Hyvä Hyypiö! :D

  VastaaPoista
 3. Ihanan pirtsakkaa ja energistä! Varmasti mukeloiden mieleen!

  VastaaPoista
 4. kuka lohduttaisi nyytiä on munkin lemppari! :) ihana huone :)

  VastaaPoista
 5. Söpö huone. Näyttää olevan täys tohina ennen töiden aloitusta.

  VastaaPoista
 6. teidän lastenhuone on ihana <3

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...