31.8.2012

Saunasta ja arjesta

Niin siihen päivään on vaan tultu, että vietän tänään kokoaikaisen hoitovapaani viimeistä päivää. Neljä vuotta on kulunut....todella nopeasti.
Ennakkoon ajattelin että otan tämän viimeisen viikon ns. lomaa. Lasten hoitopaikat alkoivat rullaamaan tämänviikon maanantaina joten tämän viikon olen täysin ilman tuloja. Ajattelin että on se sen arvoista, kun saa relata. Sitten lapset tuli kipeäksi, alkuviikon tyttö kotona ja nyt poika loppuviikon. Lapsista menee tarhamaksu ja itse olen täysin ilman tuloja. Että näin se meni taas tässä perheessä.

Blogi tulee nyt hiljenemään hurjasti. Olen yrittänyt postailla miltei joka päivä koko tämän 1,5 vuotta jotka olen blogannut. Nyt arjet täyttyy työstä, tarhalaisten hausta, kaupassa käynnistä ja kotitöistä. En tiedä missä välillä ennättää edes ajattelemaan blogia, niin surulliselta se kun kuulostaakin.
Lopeta en aio, tämä on aivan mahtava harrastus.

Onneksi aloitan työt vähän lempeämmällä tahdilla, teen ensimmäisen vuoden osa-aikaista hoitovapaata eli pidän perjantait vapaata. Täytyy käyttää näin hieno mahdollisuus hyväksi.

Viimeisen vapaanaoloviikon kunniaksi otin harteilleni saunan ja kylppärin viimeistelyprojektin. Valmista jälkea on tullut hitaasti sairastelujen ja hitaan työn takia, mutta nyt on valmis.


 Kellertävät pokat ei oikein sopinut tuonne..Valkaisin ne, tulikohan niistä jopa liian valkeita?
Saunan puolella ikkunan karmit pisti silmään ikävästi.
Valkaisin nekin.


Saunasta paloi lamppu, ja kaapissa ei ollut kun kirkkaita energiasäästölamppuja. Just hyvä, koska nyt sauna näyttää niin paljon vaaleammalta!
Saunan ovi on nyt linjassa kylppärinoven kanssa, jossa on myös valkoiset listat. Enää on tuo katto.
Mutta sen maalausprojekti täytyy siirtää hamaan tulevaisuuteen.Kerkeisköhän vielä maalata piha-aidan :)

17 kommenttia:

 1. Niin se aika rientää kummasti! Toivottelen kaikesta huolimatta mukavia työpäiviä :)
  Sauna on muuttunut tosi paljon, hyvältä näyttää (ja kun katon joskus vielä saat laittettua... niin on ihan uutta vastaava) :D

  VastaaPoista
 2. No ei menny suunnitelmat ihan putkeen..toivottavasti saat nyt viikonloppuna vähän rentoutua ennenku työt alkaa.
  Paranemisia sinne ja mukavaa työnalkua Outi <3

  VastaaPoista
 3. Hienosti pesit kasvot kylppäriltä. Sen verran freesimmältä näyttää noi karmit. Mukavia työpäiviä, toivotaan, että lapset ei sit enää sairastelekaan!

  VastaaPoista
 4. Sinun blogisi on ainoa blogi jota luen. Sattumalta sen netistä huonekaluja selatessani löysin. Tähän vain jotenkin "jäi koukkuun" :) Työn iloa sinulle ja paranemisia lapsille! Muistan kyllä jatkossakin käydä uudet jutut lukemassa aina kun vain ehdit tätä päivittää.

  VastaaPoista
 5. Saunasta ja kylppäristä tuli hienot! Aikas mahtavia kirppuiluja ed.postauksessa :) Juu, muistan iteki olin melki 5 vuotta lasten kanssa kotona ja kyllä se otti oman aikansa kun tottui uuteen arkeen...Nautihan vipasta vapaapäivästä :)

  VastaaPoista
 6. Upean näköistä jälkeä oot saanut saunassa ja kylppärissä aikaiseksi, tosi raikasta! Ja tsemppiä töihin paluun kanssa, kyllä se siitä sitten suttaantuu ku hommat rutinoituu. Huomaat pian postailevasi taas tiheään kun totut uuteen tahtiin :)

  VastaaPoista
 7. Jotenkin sä oot niin jalat maassa (ja pää pilvissä;))tuntusta tyyppiä että uskon että klaaraat homman himppeen vallan mainiosti:)Aluks varmaan aika haipakkaa mutta uskon että koska toi puuhailu/tuunailujutska on sulle ollut varmasti henkireikä kotona ollessakin niin mikspähän se siitä muuttus töihin mennessäkään,vähenee korkeintaan...Ja täällä roikutaan varmasti vaikka postaustahti harveneekin:) Tsemppiä "uuteen" elämään<3

  VastaaPoista
 8. Upea lopputulos!
  Piti oikein kahteen kertaan katsoa, että tuliko teille uusi ovikin, vai oliko se vaan se maali!
  Nyt hyvillä mielin töihin, kyllä se arki asettuu uomiinsa ja jää sitä omaa aikaakin.

  VastaaPoista
 9. Juu kyllä susta kuullaan uskon sen, kun se arki alkaa tosiaan rullaamaan ja kaikki taudit sairasteltua..(pk niitä tulee ja menee...)Tää on kumminnii sun juttus ja pitää sun pääkoppas kuosissa kun saat tuunata yms...
  Tsemppiä tulevaan ja täällä roikutaan..

  VastaaPoista
 10. Saunasta tuli tosi hieno. Kyllä kannatti tehdä. Työniloa ensiviikkoon. Kyllä se tarhatyökotikauppa lähtee siitä rullaamaan.

  VastaaPoista
 11. Ei rempan tarvi olla suurinkaan, kun muutos on jo tosi näkyvä:)
  Tuosta tuli tosi kiva!!

  Työniloa, tiedän ettei tuo töihin paluu ole helppoa. Kerran olen se jo tehnyt (isompien tyttöjen aikaan), toinen muutos täyspäiväiseksi tulee nopeammin kun haluan,

  VastaaPoista
 12. Ovenkarmit ovat nyt huippukivat! Kummasti taas pieni tilkka maalia sai ihmeitä aikaan :) Sinä voisit jakaa tuota intoa hieman muillekin, nimittäin täältä suunnalta löytyisi myös yhtä sun toista maalattavaa..

  Ja mukava kuulla ettet ainakaan lopeta bloggaamista, koska olen ollut mukana seuraamassa Hyypiön elämää vasta tovin.

  VastaaPoista
 13. Hyvältä näyttää, listojen valkaisu ryhdisti tosi paljon! MUTTA energiansäästölamppua EI saa laittaa saunaan, se ei kestä sitä kuumuutta, heti pois se sieltä, hopi hopi, ettei tule vahinkoa! Elohopean kanssa ei kannata leikkiä lapsiperheessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui! Kiitos tiedosta, en ollutkaan kuullut moista. Lähden oitis hehkulamppuostoksille!!!

   Poista
 14. Kylläpäs ulkonäkö muuttui, hienolle näyttää!

  VastaaPoista
 15. vau! mä oon ihan kade teidän kylppäristä. Siitä tuli upee! :)Tsemppiä työnaloitukseen! Mä oon ollut nyt kolmisen vuotta kotona ja ihan ahdistaa ajatuskin että pitäis lähtee töihin :/

  VastaaPoista
 16. WOW mikä muutos!! Ei paljoa näemmä tarvii ku ilme on ihan toinen!!

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...