22.10.2012

Scandic Paasi

Hyypiöt kävi viettämässä hääpäiväänsä hotelliviikonlopulla.

Oli niin hieno hotelli, että on mainostettava täälläkin.
Yövyttiin elokuussa Siltasaareen avatussa Scandic Paasissa.
Hotelli oli niin uusi että se haisikin ihan uudelle :)
Se on suomen eka Story-hotelli, huoneet sisustettu tietyn tarinoin. Suuri vaikutus oli sirkuksella koska hotellin paikalla on ollut 1900-luvun alussa sirkus.

Tämä sisustusbloggari oli taas tapojensa orja, ja unohti kameransa himaan. Aina käy näin.
Mutta tässä ihania kännykkäkuvia iloksenne :)

Saatiin mielestäni ihan ylellinen huone, jossa oli mm. 10 metriä pitä parveke!
Kalustettu ja sisustettu ihanan erilaisesti, meillä tälläinen puolipyöreä ruskeansävyyn sisustettu huone.

Kivana yksityiskohtana Dots-naulakot.Jeeves-lamput myös söpöjä, silinterihatun muotoiset lamput.
Kylppärissä oli tosi kivat laatat ja mikä parasta, amme!! Voitte vaan arvata lilluinko kylvyssä miltei huoneen luovutukseen asti. Edellisestä kylvystä taitaa olla 5 vuotta!Minusta saatiin edukkaasti kyllä luksusta, yöpyminen maksoi alle 100 euroa ja oltiin kuitenkin melkein Helsingin keskustassa.


Alkupaloilla käytiin syömässä Nudgen pop-up storessa syömässä rullia. Oli niin taivaallisia että veivät kielen mennessään! Sitten kun olen varoissa, tilaan näitä kyllä juhliini osoitteesta http://rulla.fi.
Illallisella käytiin Belgessä syömässä simpukkaviikon simpukat...mun lempiherkkua.Nyt pitäisi palata arkiruokien pariin. Kuinka tylsää!

3 kommenttia:

 1. Onpa kiva hotelli ja mahtava idea tuo jokaisessa huoneessa oleva tarina! :) .. joskos sitä itsekkin käväisisi siellä hanimoonilla ;) Mageet, noi silinterihattu -lamput! Voi kun sopisikin omaan kotiin!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt Piudeseni toimeksi. Tekee gutaa olla yksi yö pois lasten luota vaiks ne on niin ihquja :) joo samaa kirosin mäkin, ei ole mitään kulmaa mihin nää lamput sais.

   Poista
 2. Onpa kiva hotelli ja mahtava idea tuo jokaisessa huoneessa oleva tarina! :) .. joskos sitä itsekkin käväisisi siellä hanimoonilla ;) Mageet, noi silinterihattu -lamput! Voi kun sopisikin omaan kotiin!;)

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...