16.10.2012

Teippitarha

Osallistuin Teippitarhan TeipBailut-kisaan oheisella washi-switch värkkäykselläni.Yllätyksekseni sijoituin kilpailussa toiseksi, kiitos kaikille ihanille ketkä mua äänesti!!

Palkinnoksi sain 25€ lahjakortin Teippitarhalle. Iiks, sieltä saa nykyään muutakin kuin teippejä!
Kokeiluun lähti Chalk ink-tussi. Tällä voi kirjoittaa valkotauluille, liitutauluille yms. Keltaisena tottakai.
Tämän näköinen kynä!
Ja pahanpäivän varalle aimo kasa erilaisia Washi-teippejä!
Pärjääköhän noilla hetken?

Loppuun vielä taidonnäyte, miten washilla paketoidaan lahjoja :)
Loppuhuipennuksena, Emma-paketti meni nimiäislahjaksi ja juhlissa selvisi että lapsesta ei edes tullut Emma-nimistä...buahahhahhaa! Hyvä Hyypiö.

11 kommenttia:

 1. Tuo valokatkaisija on kyllä hieno! Meillä yksi katkaisija tarvitsisi samanlaisen muodonmuutoksen. Mä en vaan ihan ymmärrä noita teippailuja, kun jotkut on taas täysin hurahtanut niihin. Olen pari teippiä ostanut, mutta laatikon pohjalle ne on jääny. Yritin joskus jotain teippailla, mutta hermot ja kärsivällisyys siinä meni. Hattua siis nostan sinunlaisellesi teippitaiturille :)

  VastaaPoista
 2. onnea! (: Itse oon kans aikonut hankkia jo kauan aikaa nuita teippejä, pitäs vaan saada aikaseks, niin hienoja ne on! (:

  VastaaPoista
 3. Heino tuunaus, viimevuonna kirjoittelin sähköteipillä nimiä joululahjojen päälle.

  VastaaPoista
 4. Heippa! Kuule, löysin blogisi muutama päivä sitten ja yritin ahmia blogiasi niin paljon kun ehdin päivän aikana! Oonkin etsinyt jotain tällaista hyvin kodinomaista (?!) blogia missä yhdistyisi oma sisustusmakuni, diy juttuja ym. :) Kodinomaisella tarkoitin sitä, että koti olisi Koti, eikä sisustuslehden jutun näköiseksi stailattu just jollain sikakalliilla jutuilla. Vaikka niistäkin blogeista pidän, olet ihana raikas tuulahdus nyt omalla blogilistallani! :) Olen ensi vuonna kolmekymppinen, minulla on puolitoistavuotias tytär ja paluu työelämään koittaa vuoden alussa. Eli hyvin kerkeää vielä kotona puuhailemaan pieniä sistusjuttuja :) Pidän tosi paljon myös marimekosta ja Aarikasta. Sekä vanhasta Arabiasta ja Riihimäen lasista. Ja keltainen tekee tuloaan meidänkin sistukseen. Maltillisesti ensin tyttären vastarempatusta huoneesta.. ;) Jään lukemaan turinoitasi. Mua voi moikata ruokablogin puolella osoitteessa ainanalka.blogspot.fi Mukavaa ja innostavaa syksyä koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kun löysit meille. Sitä kyllä täältä löytyy, ei risainia vaan persaukisen sisustamista :) Meillä on sitten samat kiinnostuksen kohteet! Toivottavasti jutut kiinnostaa jatkossakin!

   Poista
 5. Kiitti hirveän kivasta ideasta! Oli pakko apinoida ja linkitin sut omaan blogiin aiheen tiimoilta. :)

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...