19.12.2012

Tarhat ja fisut

Meikäläisen mukelot aloitti tänä syksynä tarhan meikäläisen palattua sorvin ääreen neljän kotoiluvuoden jälkeen.
Mulle oli vähän epäselvää, pitääkö tarhan tätskyjä muistaa jollain tavalla näin jouluna, joten ostin sitten jotain ihan pientä.

Tytön ryhmän hoitajat on hirmukivoja, joten heille lähti parempi setti, glögipullot joiden kaulaan oli ripustettu joulukuusen koristeet.







Pojan tätskyt ei olekkaan yhtä kivoja joten aluksi ajattelin että mä niille mitään vie. Mutta omatunto kolkutti joten leipasin justiinsa heille valkosuklaa-glögi-hyydykekakun.
Aiemmin olin tehnyt kaakkusen päälle kaulintamassasta tällaisia joulutähtiä.
Kakusta tulee kuvaa myöhemmin.





Ja ruokavinkki näin iltapuhteeksi.
Mun ihan ykkösherkku on siskon reseptillä tehty lohihärpäke, ruisleivällä tai hapankorpulla.
Tuo mönjä on niin helppo tehdä. Kylmäsavulohta, punasipulia, majoa, creme fraisea, suolaa, pippuria, tilliä ja tilkka sitruunanmehua. Koko helahoito sekaisin, leivän päälle ja iäntä kohti.
Ai että, suu napsaa jo ajatuksestakin!





2 kommenttia:

  1. Kivat lahjat ja siis tuo glögikakkuhan on niin maailmankaikkeuden parasta! Tein pari viikkoa sitten tuota omille Partliteilleni. Kuola valuu pelkästä ajatuksestakin :P NAM!

    VastaaPoista
  2. Se on kyllä aika hyvä ohje, taidan ottaa tämän joulunajan kakkulistalle tulevinakin vuosina!

    VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...