15.12.2012

Tuikkuja ja Blossaa

Kyllä sen Hyypiönkin sitten piti tehdä näitä tuunattuja tuikkuja, kun näitä on näkynyt monessa paikassa. Siis yksinkertaisesti koristella tuikkujen metalliosat kiepauttamalla washi-teippiä ympäriämpäri. Voin kertoa, että olipa helppo ja nopea tuunausprojekti.
Ja mikä olisikaan parempi tuliaisvieminen. Sopivasti sain kutsun iki-ihanalle Ennelle, joten kiepautin tuikut muoviin ja nauhaa ympäri. Tuikut siis tuunattu aivan lahjansaajan kodin värejä ajatellen.Eikös olekkin sopivat värit olohuoneen värimaailmaan?

Ja minäkin sitten siirryin kunnon Bloggari-sarjaan. Ostin ensimmäistä kertaa elämässäni Blossa-glögiä, kun sitä on niin monessa blogissa maisteltu. Tämä meni tuliaisviemisiksi myös, mutta otin pullollisen myös itelleni. Hirvitti vaan kun pullon kyljessä oli merkintä että rosentteja olis 15 %, aika vaffaa???

Pullo on ainakin niin magee, tämä pitää säilyttää, vaikka näiden Clasun lattekuppien kaverina?

16 kommenttia:

 1. Emmäätiiä, musta kuullostaisi rosentit olevan ihan kohillaan.
  Kauniita noi tuikut, just sopiva pikku-tuuninki.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa ja joulun odotusta!

  VastaaPoista
 2. Mie oon kai jotenkin poikkeava bloggaja kun en oo pätkääkään ostanut vielä washiteippejä, enkä blossaa. Tokihan en voisi edes blossaa juoda kun Emilia-neitiä imetän. Saati muutenkin oon niin juoppo, etten joisi vaikka kuitenkaan :D

  Kivaa viikonloppua Muruseni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oot ihan poikkeava :) eiku ostat niin pääset itekkin tuunailemaan, teipit on niin monikäyttöisiä. Kiitos, sinä toinen muru :)

   Poista
 3. Minä en ole vieläkään noita teippejä ostanut, taidan olla nyt ihan poikkeava yksilö jo!:D Mitenhän nuo kestää kuumenemista? Mukavaa viikonlopun jatkoa!<3

  VastaaPoista
 4. Blossa oli kyllä oudon makuista glögiä, liian kuumana maistuu liikaa alkoholille. Meillä on tosin juotu sitä jo kaksi pulloa, joten kai sen jollain tavalla pitää olla hyvää. Ja hyvin nousee päähän, jo puolesta mukillisesta alkaa laulattamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vedän siis koko pullon yksin ja örisen täällä kalsarikänneissäni. Loistavaa.

   Poista
 5. Tuikkuja on teippailtu täälläkin, ja blossaakin löytyy :D Piti käydä jo syyslomalla hamstraamassa, etten varmasti jää ilman ;)

  VastaaPoista
 6. Jee,mäkin ostan joka joulu pullon takia blossaa.Ja noi mukit näyttää tutuilta..

  VastaaPoista
 7. Joo! Jopa minä olen noita teippaillut tuikkuihin aikani kuluksi. Ihan mukavaa askartelupuuhaa, ei oikein voi epäonnistua ja valmista tulee nopeasti :) Täydelliset värit Ennelle kyllä. Ja jotta se raaskii polttaakin tuikkuja, voidaan paljastaa, että nuo teipit voi teipata uudelleen monta kertaa, voi siis siirtää uusiin :)

  Blossaa ei meiltä ainakaan vielä ole löytynyt, kiva pullo siinä ainakin on. Pitäisköhän maistaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa eli ne voi siis uudelleenkäyttää, miten loistava vinkki, kiitos tuhannesti Petteri!!!! Mulla on pullo vielä korkkaamati.

   Poista
 8. Heeei, tommosen tuikkutuunauksen mäkin voisin tehdä jouluksi. Tarvii vaan äkkiä saada hankittua jostain vielä teippiä ennen joulua... Mahtisidea!

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...