13.1.2013

Bää ja leppiksiä

Vitsit on kuulkaas viikonloppu mennyt kuin lentäen. Mulla vielä on 3 päiväiset viikonloput osittaisesta hoitovapaasta johtuen ja silti tuntuu että jokos huomenna pitää raahautua toimistolle!!!
Varsinkin kun odotettavissa on koko päivän istumista erittäin "mielenkiintoisessa" myyntipalaverissa, blaah.

Viikonloppuna sain muutakin aikaiseksi kun tehdä sen katarstrofaalisen lampputuunauksen .

Harvoin se tämä mamma pääsee ravinteliin syömään ja nyt pääsin ja tyylillä. Käytiin kokeilemassa Helsinkiin avattu Stefan´s Steakhouse, tuo Top Chefistä tutun suomalaisen Stefanin ravintola.

Vaikka hintataso oli aika korkea (no Stadissa se on melkein kaikkialla), olin niin supertyytyväinen ruokiin. Alkuruuaksi vedetyt briossiin leivotut etanat ja ceasarsalaatti ei kerennyt kuviin, mutta pääruoaksi nautittu mättö kerkesi. Otin luomu-lampaankaretta parmesan-ranskalaisilla ja voi elämä, taju meinas lähteä kun oli niin tajuttoman hyvää.






Vaikka yleensä en perunia syö, niin täytyy myöntää jottanoinniin raastettu parmesan toimii ranujen kera!!!!


Sain mä sitten vielä jotain muutakin tehtyä.
Esikoinen täyttää kuun lopussa 4 vee (oho)! Kutsut oli viännettävä ja niistä tuli tällaisia washiteipillä koristeltuja, leppäkerttuteemaisia!



Päivänsankari on jo tilannut kakuksi prinsessalinnakakun, huh. Kakuntekijän lapsilla on myös kovat toiveet :)

Etsystä yritin eilen tilata juhlatarvikkeita, kuten pillejä, muffarivuokia ja popparipusseja, mutta tilaus lopahti jo siihen kun yritin luottokortilla maksaa. Se herjasi että pitää olla osavaltio sekä että kännykkänumero väärässä olisi muodossa. Hiton jenkit, eikö teille raha kelpaa euroopasta vai?

8 kommenttia:

  1. No jenkeillähän se talous on kanssa niin kunnossa :D Pitää käydä testaa tuo ruokapaikka!

    VastaaPoista
  2. Auts, noita ruokia! Ei sais iltasella enää katsella tällaisia - saattaa askel lähteä viemään kohti kyökkiä ja jääkaappia. Siis en minä itse, mutta askel. Askelen vika;)
    Mukavaa viikkoa sinne ja yritähän kestää se huomisen istuminenkin.

    VastaaPoista
  3. Mä niin kuolaan noita ruoka kuvia! NAM! :) Täällä kans esikoisen synttärit tulossa.Kauheesti leipomista ja koristelua. Tälläkertaa oli ihme kyllä kaukaa viisas ja ostin osan koristeista jo pari kk sitten :O :D

    VastaaPoista
  4. Kylläpäs näytti herkulliselle!! :P

    VastaaPoista
  5. Kivat pirtsakat kutsut! Meillä mennään 4-vee synttäreillä maaliskuussa ilmeisemmin prinsessateemalla ja linna oli toiveena kun kuvan näki yhestä kirjasta, mutta luulen, että prinsessakakku tulee...vaikka ei se linnakaan loppujen lopuks kauheen monimutkanen oo, kun ei tee siitä sellasta :D

    VastaaPoista
  6. Selvä mäkin tahon sinne. Meidän vakkaripaikkaan, amarilloon mä en halua enää mennää ikuna!. Eilen käytiin ja mun lemppariruoka oli poistettu kokonaan ruokalistalta ja tilamani hampurilainen kana-pekoni oli niin kylmä että juustokaan ei ollut sulanut.. yöökk.

    VastaaPoista
  7. Juuri eilen miehen kanssa keskusteltiin tuosta ravintolasta, että pitäisi käydä kokeilemassa. Hyvältä siis vaikuttaa.

    VastaaPoista
  8. Ja täälläkin blogissa alkaa kuola heti valua.. :) Ihanan näköistä ruokaa! Täällä meillä on vaan tylsiä ketjuravintoloita, joissa ei oikein voi saada mitään makuelämyksiä. Kaikki maistuu ihan samalta. Melkein olis sama kuin söis ABC:llä. :/ Ja hei, tosi kivat ja pirtsakat kutsut! :)

    VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...