2.1.2013

Bliniä ja lahjoja

Meikäläiselle meinasi käydä niin maan huonosti.
Juuri kun sain edellisen postauksen tehtyä, olin väsäämässä uudenvuoden jälkiruokaa, kävi äksidentti jollaista voi tapahtua vain Rouva Hyypiölle.

Kaadoin läppärin näppäimistön täyteen raakaa munanvalkuaista!
Katastroof olisi ollut lähellä jos se olisi ollut MacBookini loppu mutta tämä ihana kestää näköjään miltei mitä vain. Puolitoista päivää kuivuttuaan toimii taas kuin UNELMA.

Uuttavuotta vietettin ihan kotiympyröissä ja sain aikaiseksi näin sekalaisen kattauksen.






Mutta niin mun lempiruokaa, blinejä! Näitä lisukkeita olisi voinut syödä pelkälleen!




Ja se surullisenkuuluisa jälkkäri mikä melkein pilasi läppärini! Herrrrkullista suklaamoussea jonka päälle ripottelin karkkikeppi-murskaa!!





Pukki ei kyllä toivomuslistalta tuonut melkein mitään, nomination-paloja lukuunottamatta. Saksanhirvenpääni odottaa siis minua vielä kaupan hyllyllä.
Mutta anoppi taisi tietää ne lempparivärit, tämä Muumimuki on väritykseltään aika kohdallaan. Ja eikä yhtään haittaa, että tuon mukin kuva on mun lempikirjastani, Kuka lohduttaisi Nyytiä!






Listan ulkopuolelta sain Nomination-kellon. Enpä ole vuosiin käyttänyt rannekelloa, joten täytyy taas opetella tällaisen käyttö!




Ja ihonikin näyttää tällaisessa isossa kuvassa tosi nuorekkaan 90-vuotiaan naisen kädeltä. Hyhhyh.

12 kommenttia:

  1. Whaat!Mun piti kahteen kertaan lukea tuo muna-äksidentti :D Kyllä sulle tapahtuu :D miten ootki saanu ne kaadettua just siihen läppärin päälle. Voi sua :) Onneks kuitenki läppäri pelaa vielä.
    Hyvää uutta vuotta Outi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, tällaista voi sattua oikeasti vain mulle :D
      Tilanne kävi niin että oli läppäri keittiön tasolla, resepti auki. Koneen vieressä kulho jossa oli ne valkuaiset ja avasin kaapinoven ottaakseni sokerin sieltä, niin sieltä rysähti samantein alas hernerokkapurkki, suoraan kulhon reunaan joka kippasi sisältönsä vieressä olevaan näppäimistöön. Joo, täytyis varmaan lotota kun näin hyvä tsägä on päällänsä.

      Poista
  2. Herkulliset ruuat :) Vitsit mää tahdon tuon sun muumikupin, et viitsis postittaa ja myydä sitä mulle ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En missään nimessä :) Vaikka muumikuppeloita on jo kohta kakskymmentä, niin tämä kuppi on ehdottomasti mun suosikki :)

      Poista
  3. UUUH... loistavaa kuoharia olet valinnut illalle. Vuoden 2012 ehdoton suosikkini ja tuota tuli nautittua uutenavuotena myös mädin kera ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Enne. Bongasin kuoharin kun sitä suositeltiin uudenvuodenpöytään ja täytyy sanoa, aivan loistava kuplajuoma. Peittos jopa Freixenetin :) Teilläkin siis ollut aivan loistavat eväät, nam!

      Poista
  4. Voi kyllä se onnistuu muiltakin, ikävä kyllä...
    Nimimerkillä joululahjaksi läppärin saanut, edelliseen läppäriin maidot kaatanut, tai oikeammin heittänyt ;)
    Tuuria sulla matkassa kun kone vielä toimii =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuuria oli mutta nyt kamera laukes..eli ei sitä aina ole onnea matkassa.

      Poista
  5. Olipas melkoinen munakatastrofi lähellä, huhhuh :/
    Ihon kuvaaminen on muuten ihan hirveetä! Oon joskus yrittänyt kuvata käsivarteen tehtyjä luomiväriswatcheja ja näyttävät isoissa kuvissa siltä kuin värit olis sudittu kynityn kanan selkään :D :D

    VastaaPoista
  6. Heippa! Olen etsinyt kyseistä nomination kello palaa jo pitkään enkä löydä :/ tiedätkö mistä nämä saa vaikka onkin lahja? :)

    VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...