6.1.2013

Räpsyjä Hyypiölästä

Just kun pääsin sanomasta, etta tauolle mennään :)
Jos oma kamera ei toimi, niin sitten se lainataan vaikka naapurin-Piialta.

Mulla onneksi on maailman ihanimmat naapurit, aina saa apua, ongelmaan kuin ongelmaan!

Yhtä projektia varten oli räpsittävä muutama kuva Hyypiölän nykykuosista, pistetään tännekkin näytille.


 


Kamera ei käynnisty vieläkään. Nyt täytyy punnita kysymystä, ostanko siis järkkärin vai riittääkö mulle pokkari-kamera. Osamaksuksi menee kuitenkin....
Vinkkejä?

13 kommenttia:

 1. Mulla on Canonin 1000D oli halapa... ja hyvä. Mii laik <3

  VastaaPoista
 2. Minä ostin joulun alla Nikon 1 V1:n, ja olen ollut kameraan tosi tyytyväinen. Kamera on järkkärin ja pokkarin välimuoto, eli mikrojärkkäri. Halusin nimenomaan kameran, jossa on säätömahdollisuuksia, saa hyviä kuvia, hinta ei saanut olla päätä huimaava (vuonna 2011, kun tämä kamera tuli markkinoille, hintaa oli 899€, minä maksoin 349€), eikä myöskään saanut olla kamala "jötikkä", kuten oikeat järkkärit tahtovat olla!
  Blogistani löytyy myös jotain juttua ja kuvia tästä kamerasta, käyhän kurkkaamassa, jos kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikrojärkkäki kyllä kuulostaa huipulta, pienessä koossa hyviä ominaisuuksia. Huh ovh. on aika kohva.

   Poista
 3. Mä haluaisin järkkärin, mutta yllättävän hyviä kuvia oon saanut Panasonicin pokkarilla (Lumix DMX-FX37).. Että jos ei halua investoida niin mahdottoman paljoa, niin tollanen vois olla ihan hyvä.

  Mutta kyllähän minäkin järkkäriin siirryn.. sitten kun on varaa. Tämän nykyisen pokkarini sain ilmaiseksi kaverilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai panasonicillakin on pokkari, täytyyki käydä surffaamassa netissä!

   Poista
 4. Mun mielestä kannattaa satsata järkkäriin, ainakin jos valokuvaamisesta muutenkin tykkää :) Itellä on Canonin 1100D, hyvin on pelittänyt. Eikä hinta ollut paha. Objektiiveihinhän sitä rahaa saa halutessaan palamaan vähän lisää :D

  Hyypiölässä on aivan ihanan näköstä :) <3

  VastaaPoista
 5. Samaa pähkäilin, mutta päädyin hyvään pokkariin: Canon Powershot SX260 HS. Maksoi 299€ miinus 40€ Stockan joulusetelit. :) Ollaan tykätty, huomattavasti parempi kuin edellinen viitisen vuotta vanha pokkari ja helpompi ottaa mukaan tai räpsiä nopeita tilannekuvia, kun järkkäri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kamera ois just Canon Powershot mut vanha malli G9, tuliskohan siitä peliä vielä korjaamolla?

   Poista
 6. Avokki uusi firmansa kamerat ostin järkkärin ja Nikon CoolPix P310, jonka mä sain säilytykseen meille ;) Oon ollut tosi tyytyväinen tuohon. Hinta oli edullinen 329€ ja kamerassa on tarpeeksi säätömahdollisuuksia. Saa hyvät kuvat hämärässäkin :) Mä en todellakaan ole mikään kameran käytön ihmelapsi, mutta tuota on helppo käyttää :D

  VastaaPoista
 7. Onpas teillä kiva koti! Kyselit harmaasta matostamme - se on Prismasta (muistaakseni, tai Citymarketista, mutta olen kyllä melko varma, että Prismasta). Se on aika kiiltävä ja liukas, hopeanhohtoinen. Olen ihan tykännyt ja ollut hyvä käytössä. Kameraongelmiin en osaa sanoa. Hyviä kuvia ainakin blogissasi on, millä sitten oletkin ottanut :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kävit vastaamassa...Kiiltävä matto olisi meillekkin hakusessa. Omat kuvat on otettu Canonin Powershotilla ja oon ollu tyytyväinen kameraan, hitsi kun hajosi.

   Poista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...