22.2.2013

Chevronia taas

Niin siinä käy kun halavalla saa.
Kävin pyörähtämässä Anttilan mikälie-hulinoilla.

Alekorissa oli kappaverhoja 5 egee tsibale. En ole kappaverho-koulukuntaa mutta nämä oli otettava.Chevron kuosia edelleen, mä vaan niin tykkään siitä niin kovin.

Ja Muumeja luukutetaan taustalla.


Tulipa taas aivan luokattoman huonoja kuvia.
Repäisin viime yönä ja tein verkko-ostoksia. Ostin elämäni ensimmäisen järjestelmäkameran. Ihan huisia, en malta odottaa että se saapuu ja pääsen harjoittelemaan.

Uusi objektiivi tuohon pitää kyllä ostaa että saa tänne blogiin niitä ihania sumutaustaisia lähäreitä :)

16 kommenttia:

 1. Siksakkia :) Kuule, tuosta kamerahommasta, mahtavaa että nyt on järkkäri, ja hyvä, että haluatkin harjoitella! Sellaisen vinkin haluaisin antaa, että vältä ihan viimeiseen asti kuvaamasta yhtään kuvaa siinä vihreässä neliö-tilassa (täysautomaatti). Kannattaa heti siirtyä niihin muihin tiloihin, jossa kamera ei päätä ihan kaikesta itse. Esimerkiksi vieressä pitäisi olla P-tila, joka on toki isolta osin automaattinen, mutta antaa se jo vähän enemmän tehdä itsekin. TV ja AV tilojen kanssakin kun kuvailee, ymmärtää vähän mitä pieni muutos jossain vaikuttaa kuvaan. Itsekin olen näitä, kun ei kirjasta lukemalla oikein ymmärtänyt aikoinaan, niin tekemällä ja testaamalla sitä oppisi ja oppii edelleenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olen mun lainakamerallanikin kuvannut vain Manuaalilla (ja sen kyllä huomaa) tahdon tosissani oppia kuvamaan laadukkaita kuvia. Vihdoin ja viimein, koska valokuvaaminen ei tähän mennessä ole kiinnostanut vaikka bloggaankin. Ehkä tämä laatu tästä piakkoin paranee.

   Poista
 2. Onnittelut uudesta kamerasta, siitä se lähtee :)

  VastaaPoista
 3. Hei, Cittarissa näin mustavalkoisia chevron-kuosisia trikoopipoja... ;)

  VastaaPoista
 4. Hahaa, saman alen uhri täälä.. Mun kamera olis ollu jo tänään haettavissa mutta meikäläisellä on nokka kohti Tampesteria. Saadaan vertailla kuvia varmaan jo ens viikolla :)

  VastaaPoista
 5. Onko tuo jalkalamppu Ikeasta? Jos on, niin oletko ollut siihen tyytyväinen ja onko siihen helppo vaihtaa varjostinta halutessaan? Mulla on pöytälamppu hankinnan alla ja tuollainen malli mitä sulla on jalkaversiona, on yksi mietinnässä oleva kohde... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On Ikean lamppu. En ole kamalan tyytyväinen jalkaan, se menee usein vinoon ja sitten sitä pitää ruuvata suoraan. Voi olla että mulla on maanantai-kappale. Varjostin on helppo vaihtaa kyllä!

   Poista
 6. Oiii onnea jo etukäteen uudesta kamerasta :) Sama kaveri löytyy täältäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullakin upeita kuvia blogissasi, että siis oikeesti mullakin olis mahdollisuus räpsäillä moisia? Että tulispa se kamera nopeaan, että pääsisin harjoittelemaan.

   Poista
 7. Ihanaa, onnea uudesta kamerasta! Mulla on sama :D Ollut jo vuoden ja edelleen "harjottelen" käyttöä.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on tosi upeita kuvia ja tarkkoja! Eli mullakin on toivoa että tämän blogin taso kohoaa :)

   Poista
  2. Toivottavasti on parempi fiilis nyt?!? Kovasti jo odottelen sun seuraavaa postausta!!!

   Voi ihana Outi! Kiitos paljon kauniista sanoista! Mä vaan räpsin fiilispohjalta joka suuntaan ja toivon, että sieltä täältä tulee hyvä kuvakulma. Joskus onnistuu, joskus ei todellakaan. Valotus taitaa olla mun suurin ongelma....
   Mulla ei oo mitään lisäherkkuja kamerassa, vaan sillä karvalakkimallilla mennään, minkä Anttilasta sain :D

   Halit ja tsempit, Outi!!! Come back to us soon!!!!

   Poista
 8. Pitäisiköhän nyt minunkin hehkuttaa puolestasi. Ostit saman kameran kuin itselläniki on ja olen ollut hyvin tyytyväinen valintaani. Järkkäri ollut kohta vuoden verran käytössä ja olisin kyllä katunut jos tätä en olisi hankkinut. Objektiiveja kun saisi vielä hankittua niin "awot" homma rules. Lykkyä tykö kuvaamiseen ja ota kaikki ilo ja hyöty irti kamerastasi! ;)

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...