19.2.2013

Hepeniä


Internetsi se vaan on kätsä paikka, sieltä tuppaa löytymään kaikkea kivaa. Jonkun blogin (sorry en muista kenen) kommenttilootan kautta löysin Made by Johanna -blogiin ja löysin ihania koruja aivan uloskantohintaan!


Tästä harmaa-pinkistä on tullu aivan mun lemppari! Takana näkyy helmirannekoru ja turkoosi rannekoru jotka myös ostin.


Pikkuiselle tyttärelleni tein myös koruhankinnan, ja voi kuinka hän tykästyikään tähän.  Tätä on pidetty siitä lähtien joka juhlassa!!!Kannoin viikonlopun Kodin yggösreissultani pari nippua kevättä himaan!
Kaksi nippua pirtttttsssakan keltaisia tulppiksia on kyllä sellainen piristysruiske.
Taustalla sopivasti Little Pet Shopitkin levällään, mutta tästä blogista on turha etsiä viileitä ja stailattuja sisustuskollaaaaasssshhhikuveja :)

4 kommenttia:

 1. Söpöt korut <3

  Ihan kuin kahden lapsen työssäkäyvällä äidillä ei olisi kädet täynnä lapsia, töitä, blogia, vanhempainyhdistystä, ystäviä ja valokuvaamista...olen vakavasti harkinnut korujen tekemisen opettelemista. Ne helmet on ihan puoli-ilmaisia ja kaikenlaisia kivoja kilkuttimia on tarjolla, ei siihen tarvittaisi kuin pussit, työkalut ja hivenen aikaa... :)

  Kivaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olis kiva koklaa mutta enpä koklaa koska mulla ei tod oo aikaa tuollaisten väkertelyyn. Onneksi niitä toisten tuotoksia voi ostaa :)

   Poista
 2. hei ihanpakko sanoa, että juuri siksi sun blogis on niiiin kiva kun kaikki ei ole ihan steriiliä.joittenkin huushollit näyttää siltä kuin siellä ei asuis kukaan.ja elämä saa näkyä, kuvissakin. siinä se ja piste. ps tosi suloisia koruja oot hankkinut. t.Nitoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nitoja! Mä usein oon miettny että kiiltokuva-blogit, asutaanko siel oikeesti vai onko ne vaa himosiivoojii :)

   Poista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...