15.2.2013

Maalia, maalia

Sain myytyä askartelunurkkauksen hyllyn joka on toiminut pääasiallisesti vain romunkerääjänä.
Kiitos Facebook-Ikea palstan, siellä tavara kyllä liikkuu hetkessä!!

Seuraava homma on askartelupöydän purkaminen. Vaikka nurkkaukseni on tosi kiva, en koskaan työskentele siellä. Mielummin hoitelen askartelu ja väkertelyhommani keittiön pöydällä kuin raahaudun yläkertaan.

Tämä tarkoittaa sitä, että nyt sitten pääsee maalikauppaan. Jos olisin ahkera, voisin hoitaa hoitovapaapäivänäni sen juuri tänään.

Maalisävyjä on muuten miljoona. Nämä nyt ainakin miellytti silmää.

HarsoTai sitten tää hoo 499!Graniittia mietin aluksi mutta kuulin että se on livenä liian tumma.Seinälle on jo ostettu valkoinen String-pocket-hylly. Luulisin näyttävän kivalta harmaata seinää vasten.
Miltäs vaikuttaa?

12 kommenttia:

 1. Me laitettiin tuota Graniittia rempassa porukoiden makkariin. Seinässä tämä oli omasta mielestäni vaaleampi kuin olin ajatellut. Ei siis kannata pelätä "tummuutta", mutta tämä on toki oma mielipiteeni. Itse pidän väristä kovasti seinässä.

  http://talojajatoiveita.blogspot.fi/2012/05/muutos-valmis-makuuhuone.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä rohkaisee mun harkitsevan sitä Graniittia vielä uudestaan, eli tänään sen kyllä päätän mitä seinään tulee. Mulla seinän pätkä on niin pieni että olisi kiva että väri on oikeasti erottuvan harmaa.

   Poista
 2. Ihania sävyjä. Valkonen tulee tosi kivasti esille tummempaa pohjaa vasten. Mua miellytti tuo keskimmäinen ja alin sävy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tulee, täytyy vielä hankkia valkoinen kaappi seinää vasten johon saa romut piiloon :)

   Poista
 3. Tuo Harso näyttää kivalta ainakin näin näytöltä. Me maalattiin Tikkurilan Shantung sävyllä ja nyt se sävy tuntuu taittuvan ehkä liikaa liilaan tai vaaleanpunaiseen. Kannattaa siis miettiä kunnolla minkä sävyisiä verhoja ja kalusteita huoneeseen tulee. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi harmaat on kyllä kinkkisiä. Ite aikoinani tein sablona-maalauksia ja siihen valitsemani harmaa on miltei lila :(

   Poista
 4. Upealta kuulostaa suunnitelmat! H499 tai graniitti molemmat varmasti toimisivat, miksei toki Harsokin jos haluat hillitympää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hillittyä, itekkin nyt aion valita kahden jälkimmäisen väliltä!

   Poista
 5. Harmaat sävyt on kyllä maailman vaikeimpia, jos siis etsii harmaata, joka ei taita mihinkään. Katsoppa teknoksen harmaista värilastuista sävyt jotka päättyvät kirjaimeen N esim. NCS S 1500-N jne. Nämä sävyt ovat ns. neutraaleja harmaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. K-rauta myy teknosta joten kun käyn hakemassa maalin niin vertaampa noi Teknokset kanssa. Kiitos vinkistä SanMa!!!

   Poista
 6. Odotan mielenkiinnolla lopputulosta.=) Tummin sävy miellyttää mua eniten, mutta pitäis nähdä livenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen alkanut taas miettiä sitä tumminta :) Kun seinän pätkä on niin pieni niin olisihan se kiva että se sit kans erottuu sieltä :) Raportoin kun pääsen projektissa eteenpäin!

   Poista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...