14.3.2013

Hyvä ruoka, parempi mieli

Tuossa viikonloppuna muiden herrrrrkullisia FB-statuksia lukiessani mieleni teki itsekkin jotain oikein hyvää ruokaa....kävin kaupassa järkyttymässä kuinka paljon naudanlihapihvit maksaakaan, kaksi kälystä ulkofilepihviä 18 €, siis että mitä??? No kauppaan jäi ja valmistin sitten jotain muuta.
Sen verran panostin että pistin 5 € Caviart-purkkiin, se on mun herkkua. Kyse siis ei ole mädistä eikä kaviaarista vaan mädinkaltaisesta merilevävalmisteesta, aivan loistavan hyvää ja niin paljon edullisempaa kuin "oikea" mäti.

Alkuun tälläiset kivat Caviart-leipäset smetanalla ja punasipulilla.
Pääruuaksi possussa ulkofilepiffit, olipa muuten edukasta, iso köntsä lihaa 6,5 €! Siihen kaveriksi hieman kesäkurppa-lisäkettä kera sitruunan. Uijui, kaikki meni ja meinasin nuolla lautasenkin!

On muuten hassua kuinka erilaiselta maailma näyttää kameran läpi katsottuna?
Oltiin lasten kanssa viimeviikolla loman kunniaksi eläintieteellisessa museossa, siellä olin käynyt viimeksi lapsena. Helsingissä tulee käytyä aina vaan niin pikaisesti ja kiireellä mennessään pisteesta A pisteeseen B. Ei sitä tajuakkaan kuinka upeita rakennuksia siellä onkaan, kuten tämä Sokkarin talo!Ja rautatie-asema, aika komea pytinki oikeesti.Älkää välittäkö kuvanlaadusta, yritin yhdellä kädellä työntää rattaita ja samalla kuvata, nämä otokset meni näköjään hieman vinoon :)

1 kommentti:

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...