15.3.2013

Ikean kesä

Kävin tutustumassa Ikean kesään. Hirveitä hurraa-huutoja ei mallisto minussa aiheuttanut, mutta syy lienee se, että kun katsoo ulos näkee metrittäin lunta. Siinä on kesä- ja terdefiilis vähän kaukana.

Vågöa saa nyt tänä vuonna turkoosina. Itseltäni löytyy tämä keltaisena ja valkoisena. 
 
 
Skarpö-tuoli näytti myös aika kivalta, joka sopisi just meidän tertsulle!
Socker-purkkeja saa aikas kivoissa väreissä.Kesämalliston ulkopuolelta, puuhenkareita oli tullut harmaana, kivoja!


Juliste-puolelta piti katsoa tätä norsu-julistetta, mutta tottakai unohdin tykkänään!Oli tullut myös tosi kivan näköisiä pyöreäreunaisia peltirasioita, mutta kuvaa en löytänyt Ikean nettisivuilta. Niitä voisikin hankkia useassa koossa!

No tein mä yhden heräteoston.Tosi raikkaan värinen keraaminen kulho. Tähän sopisi sitruunat mutta niitä ei tähän hätään löytynyt kyökistä :)

12 kommenttia:

 1. Taisi olla pari viikkoa sitten kun kävin Ikeassa ja huomasin kesäkalusteiden tulleen myyntiin. Järkytyin :)! Eipä tosiian näillä lumilla ja pakkasilla ihan vielä nuo kesäkalusteet ole ollut mielessä =D Jo on aikaista! Mutta tuo Skarpö on kiva uusi tuttavuus - miellytti minunkin silmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl se tästä kun pari viikkoo menee, niin tuntuu jo paljon keväisemmältä!

   Poista
 2. Tuota turkoosia tuolia minäkin blogissani ihastelin. Kyselin siellä millaiset nuo tuolit on istua, muttei kukaan kertonut kokemusta. Joten onko ne mukavat myös istuimena?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO jos Vågöstä kysyt niin vastaan että ihanat. Muovituoliksi ihana istua, mä oon istunut tuon kanssa jopa hiekkalaatikon vieressä ja virkannut siinä :)

   Poista
 3. Pyörähtelin myös iksussa tuossa alkuviikolla ja on se metka paikka, kun aina tulee niitä "tollasta mä olen aina tarvinnut" hankintoja...

  VastaaPoista
 4. En ole minäkään jaksanut vielä yhtään ajatella terassihommeleita. Mutta Vågöja on saatava! =)

  VastaaPoista
 5. mua ihan ahistaa kun lumet sulaa ja pitää tehdä pihahommia - meidän piha on vielä aika epätoivonen, riittäisipä pelkkä terassin tuunailu... :P
  Toi norsutaulu on muuten aivan ihana!
  muksaa rentoa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riittääpä puuhaa koko suveksi ? :)
   Mulla onneksi on postimerkin kokoinen piha joten vähän töitäki n:)

   Poista
 6. Mä olen aikanani vaihtanut kaikki muovihenkarit ikean puisiin ja sitten se jäi jotenkin päälle ja nyt meillä on varastossa valtava kasa puuhenkareita. Mutta harmaa olis kyllä aika kiva lisä... hih :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ain voi maalata. Mä oon sutinu mun henkarit sateenkaaren värein :)

   Poista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...