11.3.2013

Kaappien raivaus


Innostuttuani kantamaan kirpputorilta taas lisää astioita, vääjäämättä edessä oli kaappien raakaus ja siivous. Kamaa menikin ihan kiitettävästi kirppiskuormaan ja osan myinkin FB:n palstoillakin heti :)

Samalla tuli siivottua muutenkin.
En olekkaan kuvannut vielä keittiötä tällä uudella kameranvempeleellä, joten nythän siisti kyökki piti ehdottomasti tallentaa muistikortille!

Nyt vasta tajusin säilyttää tarjottimiani ja leikkuulautaa näin blogimaailman tyyliin!Liesituulettimenkin päälle kertyy aina nippelii ja nappelii sun muuta roinaa. Nyt vaan raakasti kaikki veks ja pistin tuon Iittalan lyhdyn tilalle.Omaa roipehyllyjäkin karsin mutta eihän tämä romulyyli osaa romusta tarpeeksi luopua. Kaikkia ihania tavaroita kun on, niin haluisi kaikki pitää esillä!
Joidenkin mielestä tavaraa on silti paljon.
No pistetääs tähän ennen-kuva, niin päästää Hyypiön todellisuuden makuun :)
Tässä oli jo siivousta vähän aloteltu mutta muuten aika totuudenmukainen läävä!


6 kommenttia:

 1. Se on todistettu, että meissä kaikissa asuu hamsteri, eli rompetta tulee kerättyä. Sit se toinen seikka, jos kotona asutaan ja tehdään ruokaa, ni keittiö Ei voi olla siisti jatkuvasti ja täytyyhän sitä äidin joskus huilata kotihommista. Eli asutulta näyttää!

  VastaaPoista
 2. Upean raikkaan värinen keittiö! Ja sitä se teettää, kun on paljon perheenjäseniä ja keittiötä oikeasti käytetään -tavaraa, kuppia ja kippoa riittää. Siksi Ikea on mun bestis säilytysratkaisuissa.

  VastaaPoista
 3. Tulipas siistiä! Keittiön raivaamisen jälkeen olo on kuin uudesti syntyneellä :D

  VastaaPoista
 4. Tuohon hommaan munkin pitäisi ryhtyä!! Hyvältä näyttää :))

  VastaaPoista
 5. Siistiä tuli ja rompetta lähti. Kivoja kuveja!.. Käys vilaseen Mollyn KHH muutos..sieltä sitä rompetta lähti myös...

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...