9.4.2013

Kukkia ja tiikeriä

Kuten viime postauksessa kerroin, käväisin siellä Tigerissä.
En enää kestänyt katsoa miehen muovipönäkkää työtasolla missä herra säilyttää "home made"-mysliänsä, joten 3 eguralla uusi SISUSTUKSEEN SOPIVA purkki tilalle.
Aiemmin hankittu raastinkin sopii kuvioon. Tigeristä sekin.

Kuten monessa lapsperheessä, jääkaapin ovi on aina täys lippu-lappusta! Pitihän niiden kiinnipitämiseen hankkia kunnon magneetit.
Jääkaapin oveen on aika kiva kirjoittaa mukavat tilanteeseen sopivat viestit noilla kirjainmagneeteilla :)
Saamani surukimput on kyllä tosi kauniita. Rakastan leikkokukkia, jos rikas oisin, Hyypiölässä olisi aina tuoreita kukkasia.


Tämä surukimppu on isältä saamassa perintomaljakossa. Ei disainia mutta tunnearvoa isosti.


Pitäisi varmaan investoinda mataliin maljakoihin, olen näköjään myynyt kaikki yksilöt joten kukatkin joutui laittamaan kukkaruukkuun :)
Sairaslomapäivän kunniaksi lastenhuoneen järkkä meni uusiksi ja olkkarin seinäkin samantein. Hups. Niistä lisää myöhemmin.

9 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia oot taas tehnyt ja ahkeroinutkin ilmeisesti ihan urakalla.
  Kauniita kukkia, vaikkakin se suru-etuliite on kamalan kurja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotonaolopäivät jotenkin "pakottaa" tekemään kaikenlaista. Kun kerrankin on aikaa :)

   Poista
 2. Rakas hyypiö.Meinaatko hukuttaa kotisi kaikkeen krääsään?Oletko miettinyt mitä kaikkea kivaa (ja kallista,mutta arvonsa pitävää) saisitkaan kotiisi kun miettisit kahdesti ennen kuin ostat?En sano tätä pahalla mutta kodistasi tulee mieleen Tiimari tai Hongkong.Joskus mielessäni vilahtaa että saatko"oloja" noista tavarahankinnoista mihin tuhlaat kovalla työllä hankkimasi rahat.

  Anteeksi että joudun sanomaan sulle näin anonyymina,mutta on pakko herättää välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitähän tämä on. Olen sen jo täällä blogissanikin tunnustanut että hukutan pahaa oloani ostamiseen/shoppailuun.
   Tää on tätä..

   Poista
  2. Ja mitkä olot toisten kritisoinnista saakaan tämä anonyymi itse? Voisit tietty vilauttaa omaa hyvinvoivaa kotiasi esimerkkinä Hyypiölle arvostelun sijaan. Ja kukin toki valitsee lukemansa blogit, kannattaa harkita vaihtamista pinnallisempiin versioihin. Tsempit ja kiitokset Hyypiön harvinaiselle suoruudelle ja avoimuudelle!

   Poista
  3. Mä olen kyllä niin sitä mieltä, että hyypiölä on mahtava esimerki siitä, miten jokaisella on mahdollisuus tyylikkääseen ja esteettiseen kotiin ilman huikeita rahallisia sijoituksia. Itsekin nautin löytämisen ja ostamisen ilosta vähän turhankin paljon ja vaikka se keskittyykin vanhaan ja käytettyyn roinaan tai muotoilun klassikoihin, niin se ei ole yhtään sen ihmeellisempää tai fiinimpää kodin sisustusta, kuin täällä.

   Poista
  4. "Pakko herättää välillä?" Aika törkeetä tulla neuvomaan toista oman kodin sisustamisessa ja ostopäätöksissä...

   Hyypiö, magneetit on ihan huiput, mulla on kans nuo! :)) ja tosi hyvät olot tuli kun ostin ne. Ja monta kertaa niitä katsellessakin. Jee!

   ps. mieki haluun tommosen myslipurkin!!

   Poista
 3. Söpöjä hankintoja!

  Blogissani on sinulle haaste :)

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...