14.4.2013

Stringit seinälle

Tässä sisustusharrastuksessa on ihan parasta se, että pitkäaikaiset haaveet toteutuu.

Nyt Hyypiölän seinään on ilmestynyt pitkään kuolaamani klassikko, String pocket-hylly.
Tämäkin odotti kaksi kuukautta ennenkuin seinälle pääsi, tämä tuli hankittua helmikuun Stockmannin alesta. Mutta hyvää kannatti odottaa!Alunperin sen tilasin makkariin pukeutumisnurkkaani, mutta ei luonto antanut periksi piilottaa näin komiata klassikkoa makuuhuoneen pimeimpään nurkkaan. Sitten se välähti, että poistetaampa ne maalaisromanttisuuden jäänteet tästäkin torpasta, ja String laitettiin ikkunanpokan tilalle. Näin.

Olen hirmuisesti tykännyt tuosta meidän olkkarin "mokkanahkaseinästä", 5 vuotta sitten pesutekniikalla maalattu seinä. Vaikkakin samanvärinen soffa tuntuu uppoavan siihen, näillä mennään kun uutta sohvaa ei osteta ennenkuin lapset on isompia ja toivottavasti järkevämpiä.
Valkoinen hylly kyllä korostuukin kivasti beigeä väriä vasten.

Mulla on myös valaisinongelma, koska haluan ostaa kaikki maailman valaisimet. Nyt tuli hankittua Ellokselta Industrial-seinävalaisin, kun kunnon alella sai :)


Passaa kyllä valonlähde tuohon, kun ei meinaa nähdä edes lehteä lukea illan hämärtäessä.
FB-palstalta löytämäni keltainen retro tuoli on kyllä ihan superihana. Ja täyttä "Hyypiötä". Vai onks se ny Vintagea kun se on aitoa seiskytälukua?

Kameranjalusta sisustuselementtinä? Jeah :)Lagerhaussista ostin tuon ruuturasia ihan mun Stringiäni varten :)Sitä en sit tiedä, onko hirveän järkevää pistää hyllyä sohvan yläpuolelle. Tuleekohan siihen hakattua päänsä joskus?
18 kommenttia:

 1. Tykkään tykkään!<3 vielä mäki joku päivä ostan oman stringin!:)
  Olkkarin ilme muuttui tosi paljon! Keltsut jutut,aaaww <3

  VastaaPoista
 2. Kaunista on - meillä varmaan noi tavarat lentelis tuolta hyllyltä ku lapset alottaa sohvalla tyynysodan. ;) Me tarvittais myös uusi sohva tuon 12v vanhan tilalle, mutta onneksi tuo okra-ihanuus on perusmallinen niin olen siihen joskus kolmisen vuotta sitten tilannut Elloksesta harmaaruudullisen päällisen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sieltä hyllyltä lähti muovi dinosaurus kävelemään heh.^Meillä on niin urpon muotoinen sohva ettei siihen saa päällisiä valmiina ja en osaa ommella. Plääh.

   Poista
 3. Nyt näyttää kivalta ja raikkaalta! Itse ehkä pitäisin sohvalla vain keltaisia ja valkoisia tyynyjä, niin olis värimaailma vielä yhtenäisempi, mutta kaunis tuo minttukin on. Tuskin Stringiin lyö päätään, ei kuitenkaan ole syvä hylly.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minttu sekoittaa kyllä hiukan väripalettia mutta jotenki kaipaa keväisin lisää väriä keltsin rinnalle. No katotaan kauan kestää.

   Poista
 4. Kaunis ja sopii hyvin tuohon! En usko että siihen päänsä lyö, mutta jos niin sattuu käymään niin ainakin sen jälkeen muistaa varoa :)

  VastaaPoista
 5. kylläpä ilme muuttui olkkarissa ja hyvältä näyttää!
  Se on kyllä niin huippua saada joku haaveilemansa juttu lopulta paikoilleen!
  Mulla (siis tyttärellä) on muuten tuollainen keltainen barbien keittiönkalustus jollaisen tuolin oot hankkinu, ne on söpöjä ja NIIN passaa teille tuo että aivan!
  Mukavia kevätpäiviä sinne, Terkuin Taina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon tuoliin ku sais kaveriksi sen aidon pyöreän retropöydän ja tuolit. Voi nenukka!

   Poista
 6. Täälläkin tuo string on keikkunut pitkään ostoslistalla... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma! Ja se tunne kun saat vihdoin jotain jota olet kauan jo kuolannut. Aah.

   Poista
 7. Otsikko xD hieno on Stringi ja lamppu kans!

  VastaaPoista
 8. Hyvältä näyttää. Nyt pääsi sit Stringi paraatipaikalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös. Ja tähän saa vaihella mielen mukaan näitä roinia. Loistavaa.

   Poista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...