9.5.2013

Muden päivää

Se arki vie mennessään. Hyvä että arkisista askareista selviää ja että ei hautaudu työtehtäviensä alle, sen verran kiirettä on tälläkin viikolla ollut.

Viikonloppuna on mutsienpäivä, jee. Itselle se ei ole ollut kovin tärkeä juhla ennen omien lapsien syntymää, koska minulta se äiti on puuttunut elämästä. Ja mummo-vainaakin oli todella etäinen.

Itse en kovin ihmeellisiä lahjoja usko saavani, mutta nyt on ensimmäinen äitienpäivä kun lapset on tarhassa joten omia askarteluja tulen saamaan ensimmäistä kertaa, ihanaa!

Mutta on se yritettävä, vaikka  tiedän että kukaan perheestäni ei tätä blogia lue. Tässä muutama ihana lahjatoive jota olisi kiva lahjaksi saada.


Supersöpö Steltonin Tangle-maljakko, kuparin ja lasin liitto toimii aina.
Hayn puukäsi.

Tuoreet kukat toimii aina!

 Hyypiö diggaa kovasti Kastehelmestä.

Parin viimevuoden aikana olen himonnut suunnattomasti Toy-tuolia. Olisiko tänä vuonna aika niiden muuttaa meille?
No taidan tyytyä yhdessäoloon ja plussaa on jos saan jotain kivaa baakkelssia aamupalaksi :)

8 kommenttia:

 1. Ihanaa äitienpäivän odotusta sinulle! Saapa nähdä mitä kivaa sinulle onkaan keksitty?

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo maljakko! En olekaan ennen tuota nähnyt. Huolestuttavaa, että vankkumattomana rosterifanina tykkään kuparista...

  VastaaPoista
 3. Tarhan lahjat on parhaita <3 Meillä oli eilen tarhan äitienpäiväjuhla ja sain lahjan ja kortin kotiinviemisiksi. Nyt mua kehotetaan jatkuvasti se lahja avaamaan, mutta kun epäilen myös sen olevaan ainoa saamani paketti, niin säästelen sitkeästi sunnuntaihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä isinpäivälahja on edelleen kehyksissä ja seinällä. On nää ite duunatut parhaita.

   Poista
 4. Kaikkein mahtavampia äippälahjoja on mulle ollu ton jälkipolven tekemät kortit ja muut, kuten "kissataulu" (kankaanpainantana päiväkodissa tehden), saviastiat (koulutöitä) ja luonnollisesti ne aidot "äitienpäiväkukat" omasta pihasta (joita oikeella nimellä kait käenrieskaks kutsutaan).
  Toivotan sulle oikeen rentouttavaa ja rauhallista tulevaa Mudenpäivää!
  - varmasti tulet nauttiin siitä :)

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...