23.6.2013

Letut

Meillä kävi juhannusherkkujen kanssa ohraisesti. Ostimme uuden kaasupullon grilliin ja juhannusaattona olimme aikeissa aloittaa grillausta vieressä vuorellinen grillattavia....no eipä pullo toiminut, kokeiltiin varmaan sata kertaa laittaa pullo kiinni uudestaan, mutta kaasu ei vaan tule grilliin asti...että sapetti. Ei auttanut pistää herkut uuniin grillivastuksen alle...ei ihan ollut grillatun veroisia.

Eilen sitten syötiin miilunpolttajan spagettia, se ei tarvitse grillausta :)
Ja kun jäi muut grilli-gourmetit syötämi, haettiin läheiseltä luomumaitotilalta tonkka tinkimaitoa.
Ja paisteltiin ihanat pitsireunaiset letut!!

Väliin jätskiä ja hilloa..nam. Paitsi että mun tapauksessa lisäkkeet on siirappi sekä jäde.

Toivotaan Kodin Terran olevan tänään auki jotta saamme pullon vaihdettua. Meinään jääkaapissa odottaisi kilo lohta sekä savustuspussi. Joku uutuus, pussi oli joku American Hicory-style savustuslastuilla...?


- - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


And in English :) Hi, Frauke and other readers! We´d got some fresh milk directly from organic dairy farm. And  it must make delicious pancakes. With ice cream, jam and my style, syrup and ice cream. Yammy!!!

4 kommenttia:

 1. No kyllä oli teillä kökkö tuuri :-( Onneksi ette ruuatta jääneet. Mulla on aina kauhea puolipaniikki jussina että mitäs jos se täyteen ahdettu jääkaappi kosahtaisi :-D Minne ihmeeseen me kaikkia ruuat saataisiin mahdutettua? Ei nimittäin olis eka kerta... Jouluna samaa ongelmaa pääsääntöisesti ei ole, kun ruuat voi vaikka kipata ulos kylmään :-D

  Parempaa grillionnea loppukesäksi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi tuuri. Kyllä kirosin siinä vaiheessa kun haloumni-juustot valuivat uuniritilän välistä uunin pohjalle! Meillä on tuo sama jääkaappiongelma, pikkuruinen kaappi ja neljä henkee..ei toimiva combo!

   Poista
 2. Meillä loppui vuosi sit jussina kaasu kesken grillauksen. Siippa karautti taksilla hakemaan uutta pulloa :)
  Tänä vuonna grillattiin tosi vähän, mut silti jännitti, loppuuko kaasu taas kesken. Onhan toi nyt ärsyttävää, ettei just ostettu pullo toimi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei viittitty sit hakia uutta ja kärsittiin nahoissamme....pitiki sattuu sit just pyhänä, siinä oltiin sit hellan varassa. No nyt uusi puteli toimaa...ja lohestakin tuli tosi namia.

   Poista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...