7.6.2013

Pool

Vapiskaa omakotitaloasujat tanssilavojen kokoisine betoniterasseineen, uima-altainenne ja uimapaljuinenne!!!!
Nyt Hyypiöläänkin saatin oma POOL! Aika järjestää siis kunnon Pool Partyt jumputijump-teknon jumputtaessa taustalla ja mojito-lasi kädessä.


Ainoa miinus on että allas on siis 1,2 m x 1,2 m :)

Ja mies oli niin tylsä, ettei antanut ostaa keltaista allasta!! Tylsimys!!
No turkoosissa on se välimeri-viba?


Kävin noukkimassa hieman lupiineja maljakkoon. Mikäköhän siinä on, että meillä päin Suomea kasvaa enimmäkseen vain liloja lupiineja? Valkoiset on tosi harvassa ja pinkitkin on vähemmistö? 

En voi sille mitään, mutta mulla tulee aina lupiineista mieleen tuo Monthy Pythonin lupiinisketsi. Se missä keskiaikainen ritari kävi ryöstöretkellä ja saaliiksi tuli aina vain lupiineja :D6 kommenttia:

 1. Mä just eilen tyhjäsin meidän minipoolin ja aiotaan ostaa uus aavistuksen isompi.
  Meille tulee joku hehkee kuviollinen ja pyöree. Just sellanen, joka sopii sisustukseen yhtä hyvin kuin muutkin lasten riemunkirjavat lelut.

  VastaaPoista
 2. Oi, kiva allas! :) Tuo on hieman jämäkämmän oloinen kuin ne sellaiset muoviset, joissa itse läträsin lapsena. Aina joku seinämä levisi johonkin suuntaan ja sitten taas piti täyttää allasta uudestaan. Ihania lapsuusmuistoja silti! :)

  Kai se violetti lupiini on yleisin kaikkialla. En tiedä, mistä se johtuu. Sama juttu on kyllä myös sireeneissä. Niissäkin violetti on paljon yleisempi kuin valkoinen. Hmmmm...

  VastaaPoista
 3. Tämähän on just loistava! Siinähän mahtuu hyvin istuskelmaan ja patsastelemaan kylmä juoma kädessä (tällainen aikuisen näkövinkkeli)... Ehkä laita voisi olla oikein tukeva, jotta saisi reteesti kyynerpäänojan laidan yli.

  VastaaPoista
 4. Ihana uima-allas!
  Olen kerran istunut tuollaisessa vaatteet päällä...ja selvänä.
  Ruiskuttelin vettä kylässä olevan pariskunnan miehen päälle ja tämäpä nappasi syliinsä ja istutti altaaseen...:))

  VastaaPoista
 5. No nyt on kovan luokan pool... :D
  Sinne sitten vain köllimään, Mojito messiin!

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...