13.6.2013

Siirtelee, hän.

Joskus pienikin muutos pitää pään kasassa.

Meillä Kartellin Combonibili on ollut olkkarissa vähän niinkuin ylimääräisenä. Kun haluaa noin kivan kalusteen pitää paraatipaikalla. Siirsin sen eteiseen lasten kesähattuja säilömään.


Ja makaronilaatikkokin on uunissa.

Sitten tuli hinku edes siirtää jotain huonekalua jonnekkin, kun meidän sisustus elää siirtymäkautta. Jotain pitäisi keksiä ratkaisuksi ongelmiin, ja nyt sitten siirrellään olemassaolevia siihen asti kun keksitään ne ratkaisut.

Malm-hyllykkö nurkasta poijes. Tuo "miestuoli" tarttis myydä, kun vaan raaskis.

Malmöööö sitten portaiden viereen. Tämä säilöö kaikki askartelutarvikkeet.Perfect home-maton siirsin portaiden alle lattiaa säästämään. Tässä kun on lapsi portti ja jotkun on paiskoneet sitä niin että railot on jo parketissa.
Lagerhaussin sivupöytä vielä jäi. Kaukosäätimien ja kahvikupin alustaksi.

3 kommenttia:

 1. Ja mie oon kahellu tuommosa nojatuolii meille ja halluisin myyvä tuon meijän ylimassiivisen sohvan poikkeen ja ostaa pienemmän! :)
  Teilläkin taitaa olla liitutaulumaalia tuossa seinällä?? Onko se hyvää tököttiä?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtitököttiä. Tykkään tykkään. Tuo tuolikin on niin ihana istua vaikka on sysiruma..siksi en haluis myydä...jos asunto olis isompi en missään nimessä miettisi edes myymistä!!! Sohvan vaihto itelläkin mielessä, uudessa Askon lehdessä oli ihana sohva kansikuvassa...ai ai ku ois fygyä!

   Poista
 2. Mua aina niin ottaa aivoon, ku meillä ei voi vaihtaa järjestystä. Sen siitä saa, kun hankkii yli 3 metrisen sohvan :)

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...