14.8.2013

Huikkaa ja voikkaa

Nyt vähän erilaista aihepiiriä, mitä yleensä blogissani jutellaan.

Tässä olen vähemmän ja enemmän tehokkaasti yrittänyt kevennellä ja painoa tiputella, viimeisen vajaan vuoden.Kuva www.womens-health.com

Viimevuoden loppu menikin tosi mallikkaasti. Olen todellinen sohvaperuna, ja sain vihdoin aloitettua lenkkeilyn ja juoksun ensimmäistä kertaa elämässäni. Painoakin lähti 8 kiloa. Sitten tuli joulu ja samoin ruoka-Piru. Koko kevään mussutin herkkuja mutta onneksi lenkkeily jäi harrastuksiin! Onneksi, muuten olisin vajonnut sohvannurkkaan lököttämään kuten ennen!

Nyt löimme kesällä vedon duunikaverin kanssa että kumpikin laihduttaa viidessä viikossa 5 kiloa. Ihan en tavoitteeseen päässyt mutta upeata että pystyin lomakaudesta huolimatta tiputtamaan 3 kilosta. Yleensä kun tuppaan lihoomaan loma-aikana sen viitisen kiloa!


Nyt sitten alkaa uusi nousu. Vai sanotaanko lasku, näin painoa ajatellen :)
Nyt on hankittuna tällaiset kaverit.


Ikinä en ollut kahvakuulaillut, mutta tänään kokeilin puolen tunnin treenin ja vot, oli kyllä tehokasta! Tätä lisää! Mulla kun tuo lihaskuntoharjoittelu on ollut täysin jäissä vuosikaudet!!


Ja Prisman aletangoilla roikkui sen verran päheet byysat puoleen hintaan, niin nappasin ne samalla mukaan.  Iloa treenaukseen näin mageen värisissä housuissa.


Ihan piruuttain kävin katsomassa paljos sitä tiputettavaa olisikaan, jos haluisin olla painoindeksin mukaan normaalipainoinen....no 12 kiloa tarttis vielä tiputtaa, joten nähtäväksi jääp, miten Hyypiö onnistuu :) Ainakin projektia riittää joksikin aikaa.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Just meni 4 kg rikki tämänkertaisessa rypistyksessä. Jee.

   Poista
 2. Wau, ootpa reipas! Onnea matkaan :)))

  VastaaPoista
 3. Hirmuisen kovasti tsemppiä projektiin!
  Mä pelkään kuinka käy kun palaan töihin, nyt olen ehtinyt crossailla ja kuulailla kun pienin nukkuu, mutta töissä ei muistaakseni saa pitää mitään jumppa-tunteja kesken päivää... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onki haastavaa ku töiden ja kotitöiden jälkeen pääsee liikkumaan. Pitää vaan olla itsekäs ja pistää lapset siipan hoidettavaksi ja pitää huolta itsestään.

   Poista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...