31.8.2013

Juhlahumua

Just ollaan vedetty läpi kaksin kappalein poikasen 3 vuotis-juhlia. Huh selvittiin sanon ma. Huomenna vielä yhdet ja ne on sitten lusittu.

Kunnon Mamana askartelin-paskartelin kaikenlaista kivaa juhliin. Sankari toivoi autot-juhlia, ja äitee sitten järjesti.

Kahta erilaista muffaria Autot muffin-wrapeillä.
Toiseen kattaukseen sain Red velvet cake muffinsseihin vaniljakuorrutteenkin pinnalle, ekaan kattaukseen en ennättänyt :)
Juomapullot jokaisen lapsivieraan nimilapun kera.
Kattausta ruutulippuineen.Popparipussit ja takana Angry Birds-pinjata.Omin kätösin väänsin vielä viirinauhan päivänsankarin nimellä.
Ja kun ongintaa ei tällä kertaa ollut kun Pinjatan hajottaminen oli yksi ohjelmanumero, jokainen vieras sai lähtiessään yllätyspussin sankarin kuvalla varustettuna.

Autot-teemalla ajattelin että helpoin kakku olisi kenties Klainari-autosta tehty. Kasaaminen olikin aika iisiä mutta maalasin kakkua puolille öille!!!Vielä olisi yksi kakku väännettävän huomisiin juhliin joten taidan jatkaa leivontahommia!

13 kommenttia:

 1. Hienosti olet järjestänyt juhlat. Kakku on upea ja samoin pinjata ja koristeet.

  VastaaPoista
 2. Sä oot ahertanut ihan mielettömästi kaikkea. Itsehän menen juhlien suhteen suurinpiirtein siitä, mistä se aita on matalin. Kivoja kolmansia juhlia teille. Äläkä väsäile koko yötä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En väsännyt koko yötä :) Sä oot sitten muuten niin aikaansaava ja taitava. Itse en saisi millään tuolla tahdilla tuunauksia aikaiseksi mitä Kotikolmion tehtaalta valmistuu.

   Poista
 3. Ei voi kun sanoa; Wau :) Olet kyllä nähnyt mielettömästi vaivaa pojan synttäreiden eteen :) Mua vähän harmittaa, kun ipanan syndet on heti siinä joulun jälkeen, ei oikein jaksa panostaa, kun joulu vie jo kaikki mehut :P Poikasi on varmaan onnessaan, kun on saanut noin makeet synttärit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Omppu. Enpä tiiä tajusiko ees kuinka paljon vaivaa hänen synttäreiden eteen käytettiin. Ainakin iloinen oli lahjoistaan!

   Poista
 4. Oot sä kyllä ihme nainen,oikee wonderwoman:)Kyllä fanitan sua, oikeeta arjensankaria!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos, olipa ihanasti sanottu. Ite ku tuntuu ettei mitään saa aikaiseksi, nii lämmittää syäntä että joku pitää ihan wonderwomanina :)

   Poista
 5. On ollut pojalle varmasti mieluiset juhlat kaikkinensa!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin kiukutteli vähemmän tänä viikonloppuna, joka oli hyvä merkki.

   Poista
 6. Ihanat poitsusynttärit :) Vauhtia on varmasti piisannut!

  VastaaPoista
 7. Ihanat pirskeet ja tarjoamiset!

  VastaaPoista
 8. Vau, mahtavat koristeet. Jäis tältä mammalta tekemättä...

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...