9.8.2013

Synttärihumua

Sisustusrintamalla on todella hiljaista...... (tähän se ääniefekti siitä linnusta)

Syy on se että huomenna vietän vuosisadan pirskeitä ja teen miltei kaiken itse. No olutta ja siideriä en pane itse, sen sai panimot tehdä mun puolesta :)
Tänään tässä painostavassa ilmanalassa pienimuotoinen leipomo on pystyssä, joten täällä hikoillaan kuin siat.

Joskus multa pyydettiin että "pistäs nyt sinne sun blogiin lahjalista". No arvaa vaan muistinko kaiken kiireen keskellä. Kokoan tähän nyt muutamia ihanuuksia, näin vähän jälkijunassa. Ainakin voi fiilistellä että näitä ois ollut kiva saada.


Astialiisana ottasin nämä Annon astiat. KAIKKI.


Viidennen tatuoinnin ottaisin oitis, jos ois fygeröä.Ikiaikainen unelma. RAR. Keltään en kehtaisi pyytää näin kallista lahjaa!

Toinen ikihaave. Puppy.Kubus. Aika ihqu.

Tine K:n maljakot on upeita..
Vanhat liinavaatekaapit. UUUH Ihhhana.

Tästä saa kuvan että oon aika merkkihoro. En mä oikeesti ole.  Mutta kiva on unelmoida. Oikeesti en edes odota lahjoja, musta on jo lahjaa että mä saan nämä juhlat, joista olen unelmoinut jo 6 vuotta.

Ei vaan, uuni ja vatkain kutsuu..

4 kommenttia:

  1. Mä pidän kaikki sormet ja varpaat pystyssä, et saatte hyvät kelit ja huikeet pileet kovalla peellä :) Jakyl mä uskon, et sä jonkun lahjankin saat.

    VastaaPoista
  2. Pökkäs jotain erroria, ku yritin kommentoida. Mut pidän teille peukkuja hyvien säiden puolesta. Varmasti tulee ihan huikeet pileet kovalla peellä. Häv fan :)

    VastaaPoista
  3. Mullon ollu just tommonen liinavaatekaappi! XD Kiertoon jo kyllä päätyny... Onnea vkonlopulle!

    VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...