8.9.2013

Säilytystä

Se ainainen ongelma tässä huushollissa. Liian vähän neliöitä, joten liian vähän säilytystilaa.

Olenkin kironnut että olen syntynyt niin väärälle puolelle tätä maata, tämän pikkutorpan hinnalla saisi pohjoisemmilta leveysasteilta sellasia lukaaleja järven rannalta että huhhuh. No ei auta valittaa, oma lähipiiri ja tukiverkosto on täällä, mihinkäs täältä nyt sitten...

Mutta asiaan!
Mulla on sellainen kutina että sisustusbloggarilla ei kuuluisi näyttää tältä..
Aina lelut levällään ja sitten kun niitä yrität jotenkin siististi kerätä ja pinota johonkin, niin ei vaan onnistu.

Ikeasta hain ratkaisun, Expedit-hyllykön. Alehinnalla tämän missasin kun peevelit möivät loppuun, mutta hajin sitten kamppiksen loputtua normihintaan.

Vielä kun saisi joka lokeroon tuollaisen hyllyyn kuuluvan boxin, niin johan näyttää siistimmältä ilman ulokkeita!

Koirulin nukkumapaikan jätin portaiden alle ja lyhdyt vähän näköesteeksi.
Seuraava proggis olisi Bestå-kaappien hankinta tälle seinälle.

Joka muuten kyrsii, että kun luet muiden blogeja ja ihmiset hankkii tuosta noin vain design-kaluja ja sisustustavaroita ihan heräteostona ja meitzillä ei ole varaa mennä hakemaan perushalpis Beståta Iksusta...Plääh, tasan ei käy onnen lahjat!!!
No ajattelen siis positiivisena, että jääpi turhat heräteostot tekemäti.11 kommenttia:

 1. Mut ainakin se hankinta on sit oikeesti harkittu ja tuntuu kivalta se lopulta kotiuttaa, kun on ehtinyt haaveilemaan vähän kauemmin.
  Musta on tullut lelunatsi ja roudasin paljon alakerrasta neidin omaan huoneeseen. Yks tv-tason moduleista on täynnä neidin roinaa ja se saa riittää. Kyllähän noi tavarat silti seilaa ylhäältä alas ja takaisin, mut pääasia, etteivät oo kokonaisuudessaan pitkin olohuoneen lattiaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joutuu kyllä tosiaan miettimään hankintoja kauan, ja siten niitä tippuukin listalta paljon pois. Ehkä hyvä niin.
   Mustaki pitäs tulla...mutta ku lastenhuone on nii pieni että ei sinne mahdu ku sängyt, vaatesäilytys ja nukketalo :( Paitsi että kärräsin sinne just Brio-hellan ja astiat. Niillä ei kukaan oikeesti ikinä leiki. Olipa järkevä hankinta aikanaan siis.

   Poista
 2. Sama vika täällä! :D Hirmu monella bloggarilla on vaikka minkäsorttista disaignia ja mie jos saisin etteisseen hommatua ees uuet matot, niin oisin supertyytyväinen! x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa ku en ole yksin näiden aatoksien kanssa....matot, nehän just maksaakin
   :(

   Poista
 3. Samaa itsekin toisinaan mietin. Toisaalta en ehkä haluaisikaan että kaikki vois ostaa tuosta noin vaan. Kiva haaveilla ja harkita. Sitten se tunne kun haaveen saa todeksi!

  VastaaPoista
 4. Samat fiilikset välillä täälläkin. Kun itse kodinhoitotuella vielä kotosalla ja miehen tuloista on maksettava vielä se asuntolainakin, niin ihan hirmuisesti ei ole ylimääräistä tuhlailtavaksi, varsinkin kun talossakin olisi vielä yhtä sun toista viimeisteltävää joka nielee rahaa. No toisaalta ehtii ainakin miettiä ja makustella montaa asiaa etukäteen. Olen haavelistaani saanut ihan mukavasti karsittua samalla, kun ei jotkut jutut ei sittenkään tunnu ihan siltä oikealta, kun asiaa miettii pidempään.

  Olen myös myynyt kevään ja kesän aikana hirmuisen kasan itselle turhaa tavaraa nettikirppareilla. Niistä onkin kertynyt ihan kiva summa jo talteen. Telkkarirahastoksi minä sitä kutsun kun toinen telkkari pasahti keväällä ja mies raahasi pelikoneensa olohuoneeseen takkahuoneesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen ku ite oli 4 v. kotona lasten kanssa. Meillä meni niin huonosti että lainakin oli lyhennysvapaalla sen ajan!
   Tuntuu vaan ihan kamalalta kerskakulutukselta ja brassailulta tiettyjen bloggareiden meno. Mitään välii kunhan on vaan pirun kallista ja disainia!!!!
   Nettikirpparit on hyvä, munkin pitäs nyt viikonlopun aikana pistää myyntiin talvihaalaria sun muuta!

   Poista
 5. Sama vika. Niin se on mullakin että "no jos nyt näistä äitiyspäivärahoista ostasin nuo maalit niin seuraavilla sitten haetaan ikeasta hyllyä..." Mutta kuten sanoit, niin eipä tuu turhia osteltuakaan!

  VastaaPoista
 6. Sama vika. Niin se on mullakin että "no jos nyt näistä äitiyspäivärahoista ostasin nuo maalit niin seuraavilla sitten haetaan ikeasta hyllyä..." Mutta kuten sanoit, niin eipä tuu turhia osteltuakaan!

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...