9.9.2013

Tekniikkaa

Kerrankin tässä blogissa jotain ennenkuulumatonta. Ne kaksi mieslukijaani, hoi kuulolle. Ihmeiden aika ei ole ohi eli Hyypiö aikoo postata teknillisestä laitteesta :) Enne, varmasti kiinnostaa sinuakin!

Sisustukseemme on tullut ainakin hetkellisesti tälläinen mötikkä.Eipä mulla nyt sen enempää ole tarjota mitään teknillisiä tietoja mutta tuo on sellainen kaiutin-systeemi, mikä kiinnitetään Macciin. Boomboxiksi minä sitä nimitän :)

Saatiin tämä lainaan ystävältä ja jo nyt olen sitä mieltä, etten palauta tätä enää koskaan. Niin paljon on musa raikannut Hyypiölässä tämän saapumisen jälkeen.
Tuossa päällä on sellainen kolo, iPhonelle. Jos omistaisin Omena-puhelimen, luulisin tämän soittavan siitäkin suoraan rokettirollia.
Eikä haittaa ollenkaan että toosa on musta-valkoinen!!! Joten Antti, jos haluat toosasi takaisin, ei tule kuuloonkaan.... Mä pidän tän :)

10 kommenttia:

 1. Enkö mä saa lukea tätä ollenkaan? :)

  Itsehän en noista niin kovin välitä, mutta nykyään noista laatikoista tosiaan lähtee yllättävän kiva ääni ulos :)

  VastaaPoista
 2. Hei, kyllä Mixukin lukee tätä. Kolme miestä jo. ;)
  Mä tarttisin jonkun musa lootan mun pukeutumishuoneeseen, johon tuikkaisin omenapuhelimeni... Alkaisi mukavia asukomboja tulemaan, kun rokki raikaisi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai Mixukin, jee!! (vilkuttaa)
   Eiköhän noita omena-lootia ole kaikenkokoisia ja näköisiä , luulisin..

   Poista
 3. Hauskannäköinen ja myös tyylikäs "laatikko"! En minäkään sinuna enää palauttaisi:D

  VastaaPoista
 4. Hihi, kätevältä lootalta vaikuttaa :)

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...