23.11.2013

Thuuning the lamppu

Meikäläinen sitten kyllästyi keittiön Foto-lamppuun, ja myi sen pois. Rutjake on liian iso ja kun on metallia, ei valaise yhtään pimeätä keittiötä.

Sitten muistin että mullahan oli ylimääräisenä jo thuunattu lamppu. Joten eikun thuunaus vol. 2.Maalasin Sinellin jättipuuhelmet ja pujottelin ne johtoon.
Vihaan vaan tuota miehen hankkimaa Kiina-ledilamppua, siinä on ihan huumevalo eli sininen. Rumakin tuo polttimo on.

Eikun ostamaan uutta polttimoa. Ja nyt kuulkaas lamppu OIKEESTI valaiseekin jotain. Jesh.14 kommenttia:

 1. Toimii! Puuhelmet kruunaa kokonaisuuden :)

  VastaaPoista
 2. Hiano! Ja nuo puuhelmet on mageet. Mullakin ois lamppu tuunattavana, ku vaan sais aikaseks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjut, se aloitus on niin vaikeaa. Tämäkin oli 15 minuutin työ ja viikkoja kesti ennenkuin kerkesin muka toteuttaa :)

   Poista
 3. Niin täydellistä Hyypiölää jälleen. Hieno thuunaus :D

  VastaaPoista
 4. Itsellä roikkunut samainen lamppu keittiössä jo pidemmän aikaa.Toimii muuten niin hyvin kun ei ole kuin yksi valonlähde(ihanat 70 luvun talot joilloin ei ymmärretty loisteputkilampuista mitään).Olen miettinyt aikani josko maalaisin sen koska on juurikin valkoinen joka ei erotu ellei läheltä katso ja tämä sai minut vakuuttuneeksi että spraypullo laulaa meillä lähipäivinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä 2000-luvulla rakennettu talo ja silti valaistus on peestä :) Anna spraymaalin laulaa, mulla itellä tämä lamppunen on pari vuotta lillunut olkkarin katossa, ilman helmiä tosin. Mutta lamppujen kierrätys kannattaa, ainakin huoneesta toiseen :D

   Poista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...