2.1.2014

Joululahjukset

Jouluna jotain paketteja tuli vanhemmallekkin väelle.

Mies sai vanhemmiltaan tuon Genie-viheryrttikasvattimen vai mikä lie yrttiloora tuo on.
Saapi nähdä onko bullshittiä vai säilyykö nuo yrtit siinä hetkeäkään pidempään hengissä.
Toim. huom. Pärslilja kuoli jo!
Tämän näköinen se on valon kera. Valaisee kyllä koko köökin aika lahjakkaasti....Sitten työpaikan pukki toi tämän Eva Solon Kettlen eli vedenkeittimen.

Ihanaa lisää roinaa tasoille. Ja nuo johdot, aivan upeita nekin. Varsinkin kun näiden kahden töpselit, kahvikoneen ja kettlen ei mahdu sievästi samattepäin vaan ovat niin isot mutukat että joutuu pitää johtoja eri suuntiin, toisen ylös ja toisen alaspäin.
Ja aikaisemmin jo täynnä olevat tasot sai lisätäytettä. En vaan tajua miksi muiden blogeissa näyttää upealta ne kaikki tavarat keittiöntasoilla. Olen kokeillut myös tyhjentää tasot kokonaan ja se näytti vielä urpåmmalta...
Sinne täynnä olevaan romutasoon on löytänyt tiensä myös tällainen purkki.
Meikäläisellä kun ei ole suuret tulot eikä puolisollakaan. Menot on suuret, kun tämä Suomi sattuu olemaan niin perkeleen halpa maa.
Sen sohvan perään olen itkenyt jo iät ja ajat, joten tässä on vaihtoehto miten sen saan. Säästöpurkki sohvaa varten. Siellä on jo aika kiva pesämuna, vielä kun pieraisis n. 150 eguraa, voin marssia purkki kädessä Ikeaan. Ihan kuin lapsi karkkipäivänä konsanaan :)

11 kommenttia:

 1. Hyyppänä, pamautat vanhan sohvan myyntiin ja avot?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se pitäs muutenki tunkasta myyntiin, kun sais aikaiseksi..toivottavasti siitä sais sen puuttuvan fyrkan ainakin.

   Poista
 2. Joo, suosittelen myös myyntipuuhia, jos uusi sohva jo kutsuu sua ;)
  Mulla itselläni on jo kauhunsekaiset tunteet, kun kuun vika lähdemme kahdeksi viikoksi Dubaihin. Just ja just sain maksettua maksan, ja eihän sinne voi mennä ilman rahaa. Jos haluaa, että siellä on kivaa, tarvii ainakin 1000€ per nenä. Eli kolme tonttua!!!! Hui hei!
  Siksi Mä myyn melkein kaiken meidän kodista, jos joku vaan ostais....

  Tsemppiä sohvan hankitaan.
  Myös toi johtojen piilottelu on aikamoista hommaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on ollut mielessä. Tarttis kuvailla ja tuuppailla nettiin myyntipalstalle. Oi Dubai, kuulostaa ihanalta..oon ollu etelässä 3 v sitten viimeks, ja alkaa jo ahistaa...

   Poista
 3. Meillä meni jo vaihtoon tuo viherpömpeli - vesipumppu ei toiminut. Mielenkiinnolla seuraan kuinka teidän käy.. toivotaan, että toimii.

  VastaaPoista
 4. Meillä on kans ajankohtaa soffahankintaan. Vanhat alkaa laukeen saumoista. Käytiin oikeen istumas viidessä kalustekaupassa erilaisia. Aivan törkeen hintasia kaikki oli. Pentele ku meillä on niin suuri tää ollkari... tarvii niin monta mööpeliä hankkia. Meillä on patti tilanne, ei löydy sopivaa. Onkohan vaatimustaso liian korkee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kullasta varmaan tehtyjä ku noin kalliita ovatten. Mutta pitäähän se olla hyväkin kun siinä paljon aikaa viettää :)

   Poista
 5. Meillä kävi niin kätevästi uusien sohvien hankinnassa, et vanha saatiin myytyä sen verran hyvään hintaan ettei väliä tarvinnut enää paljoa maksaa. Tsemiä rahan keruuseen, siinähän on jo hyvä alku! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, hyvä homma. Saaks kysyy paljo saitte sohvasta että paljo kehtoo pyytää. Mietin vaan että onkoha 200 liikaa, suostuuko kukaan maksaa sellasii summii vanhasta soffasta.

   Poista
  2. Me saatiin vanhasta sohvasta 400 e, se mitä pyydettiinkin. Iso kulmasohva, jonka alkuperäinen hinta oli 1600 e. Oli meillä käytössä nelisen vuotta ja hyvässä kunnossa oli pysynyt. Kyllä varmasti kannattaa se 200 e pyytää, alennat sit hintaa jos mene kaupaks :)

   Poista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...