21.2.2014

Stringelöt


Olen kehittänyt sitten pahimmanlaatuisen rakkausihastuksen String systeemiä kohtaan....


Kovasti olen aina pitänyt pohjoismaisesta designistä, mutta tää, tämä vasta on jotakin. Kaikki kohdallaan....avaraa mutta järkevää, ja se että näistä pystyy pikkuhiljaa rakentamaan lisäosilla juuri omannäköisensä systeemin.


Voitin jokin aika sitten lahjakortin FDS:n, joten nyt mietin aivot kuumana, kannattaisiko se tuhlata Stringelön osiin?Toinen juttu on, miten saan ylipuhuttua Mister Hyypiön suostumaan siihen, hän kun on sitä mieltä että kaikki Design on roskaa...

Fanittaako siellä joku muukin STRINGEJÄ????

32 kommenttia:

 1. Enpä tiennyt tämmöisestä mitään! Mutta ihan kivaltahan nuo näyttävät. Jokseenkin teolliselta, mutta luulis miesten usein innostuvan sellaisesta? :) Meille tuskin sopisivat tyyliltään, mutta muuten voisin harkitakin. Ja miten miehen pää käännetään.. Noissa on varmasti ihan hyvä jälleenmyyntiarvo, jos niistä joskus haluaa eroon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teollinen on hyvä :) Mä oon vähän tällainen industrial-fani ja siksi nämä sopisikin kivasti meille.

   Poista
 2. Ooh, kannattaa tuhlailla Stringeihin:)!! Meiltä löytyy kaksi Pocket-hyllyä, mutta suunnitelmissa olisi vielä ainakin lasten koulupöydät kasailla samasta sarjasta:)! Aivan ihania, eikä todellakaan roskaa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvo näissä kyllä säilyy. Meilläkin on yksi pocket mistä kovasti tykkään.

   Poista
 3. Itse olin hilkulla sortua Stringeihin, mutta päädyin sitten toisenlaiseen säilytysseinäratkaisuun olkkariin. Ehkä sitten vielä joskus. Miellyttää kovasti kuitenkin edelleen :) Pikkuhyllyiksi (pocket-tyyliset) ostin pari vintage-hyllyä 60-luvulta, jotka ovat stringin näköiset. Odottelen vielä hyllyjä saapuvaksi.Ymmärrän siis hyvin himotuksesi =D

  VastaaPoista
 4. Kyllä herra Hyypiö on hakuteillä, nimenomaan design ei ole mitään roskaa vaan tämä jos joku säilyttää jälleenmyyntiarvon. Eli puhuppas vaan herraa ympäri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, mut ei se tajuu. Ja näissä arvoo vaan säilyy vuodesta toiseen..

   Poista
 5. Mulla on kaksi oikeasti vanhaa String-hyllyä ja mie rakastan niitä. Olen sitä mieltä että kodin jokaisessa huoneessa vois asua yksi String-hylly! :)

  -Tiina

  VastaaPoista
 6. Täällä fanitetaan! Tekisi mieli saada itsellekin.

  VastaaPoista
 7. Just odottaa kassissa eilisen tuliainen Ruotsista,String Pocket joka on siellä päin designtorgetilla 26e halvempi Suomen hintoihin verrattuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On edukas. Nyt on myös Stockalla -20 % ale joten sais pockettia halvalla. Harmi ettei heillä ole String systeemin osia muuten..

   Poista
 8. Hei! miten pääset lukijoistasi pois kun en löydä lukijat palkkia enään? -Emmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloggerin sivulla on rataksen kuva, josta pystyy hallinnoimaan lukemiaan blogeja.

   Poista
 9. JOO-O !! Tykkään siis ja samalla peukutan lahjakortin tuhlaamista string -hyllyyn! Katsos kun se on niin sopivan yksinkertainen, että sen paikkaa voi helposti siirtää huoneesta toiseen ja sopii melkein mihin vain. ;) Että vettä myllyyn vain minun puolestani (Mr. Hyypiö varmaan pomppii riemusta!) :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei muuten, tuu hakeen haaste meiltä ;)
   http://dreamtomorrow-livetoday.blogspot.fi/2014/02/hyva-paha-ikea-persoonatontako.html

   Poista
  2. Joo hei, toi on hyvä pointti mikä pitää insinöörin kanssa käydä lävitte, käy joka huoneeseen :) Kiitti haasteesta, heti ku tervehyn, tartun kameraan.

   Poista
 10. Pappa kertoi joskus että Mommolla oli aikonaan stringhylly, jota ei ilmeisesti ole enään ollenkaan. Siinä vasta oisi ollut tunnearvoa!

  VastaaPoista
 11. Varsin arvokas ihastus sulla nyt :) Onhan tuo kätevä, varsinkin nuo suuremmat rakennelmat.

  VastaaPoista
 12. Meikäläinen on jo iän myätä tullu niin mukavuudenhaluseks, ettei harrasta minkäänvaltakunnan hyllyjä.
  - se pölyjen pyyhkiminen kun ei ole herkkua.
  -muuten kivan näkönen hyllykkö ja kun oikeen muistelen, mun sedälläni oli jotain ton tapasta aikoinaan, olisko ollu peräsin jostain 60-luvulta. Alakaapistot oli pyökkiä ja rungot mustaa tollasta "rautaputkee", jos niin voi mainita...
  Kevyt ja simppeli katella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mua se pölyjen pyyhkiminen onneks ei pelota :) Ja simppeli, sää sen sanoit!

   Poista
 13. Ei mikään huono kohde sijoittaa lahjakortti!
  Mukavaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
 14. Mä en millään viitsi käyttää yhtään ylimääräistä aikaa siivoamiseen, siksi suosin ovellisia kaappeja! :D
  Mutta kauniitahan noi on, ei siitä mihkän pääse!

  VastaaPoista
 15. Mä oon jo vuosia haaveillut noista. Joskus haaveilin keltaisesta, mutta nykyään myös valkoinen on tosi ihana. Viime syksynä Hullareilla valkoinen oli 99e, mutta tietenkin ne ehti mennä ennen kuin itse ehti apajille. Tuo kakkkoskuvan työpiste on musta aika kiva. Ei välttämättä tulis niin hirveästi siihen kasattua turhaa roinaa (tai no eihän sitä ikinä tiedä). Sellainen lehtihylly olis musta kans kiva.

  VastaaPoista
 16. Tykkään. Meillä on yks ja lisää haluaisin. Mielellään vielä tuollaisen isomman rakennelman.. Täälläkin pienoinen ongelma miten saa miehen innostumaan asiasta..

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...