6.4.2014

Filtti

Minulle nuo rautakaupatkin on vaaran paikka, heräteostoksia tulee tehtyä miltei aina.

Nytkin olivatten laittaneet lähelle kassaa ihania filttejä ja en voinut jättää tuota sinne, varsinkin kun maksoi vain vitosen.

Tähtifiltit alkaakin kyllästyttää, joten vaihtelu virkistää.Meinasin taas nukkua onneni ohi. Rairuoho kylvettiin vasta nyt mutta pitäisi ehtiä hyvin ennen pääsiäistä. Jos nyt suostuvat itämään!!

Blogi päivittyy nyt harvakseltaan. Syy on jatkuva sairastelu. Sain tämän vuoden puolella neljännen flunssani! Tää on ihan järkyttävää, en ole koskaan ollut näin kipeä ja usein kuin tänä keväänä!!!
Huomaan että kommentit ovat vähentyneet ja käynnit myös....joten nyt tässä pyytelen, älkäähän hyljätkö mua. Heti kun saan itseni parempaan kuntoon, niin varmasti postaustahtikin kiivastuu!

Kiitos kuitenkin teille jotka jaksatte kaikesta huolimatta kommentoida, edes sillä parilla sanalla. Sillä on minulle iso merkitys! Haleja!

20 kommenttia:

  1. Päivitystahti on sopiva, mä voin kertoa mikä on hieman harvakseltaan :D

    VastaaPoista
  2. Voi kuule ei hyljätä!:) pikaista paranemista sinne!
    Peitto on hieno eikä oo hinnalla pilattu!

    VastaaPoista
  3. Voihan flunssa, täällä kans tuntuu että just kun on parantunut edellisestä niin seuraava on jo nurkan takana, varsinkin lapsilla. Me laitettiin kolme päivää sitten rairuohot itämään ja nyt jo pari senttiä näkyy vihreää. Hyvin ehtii pääsiäiseksi, varmaan joutuu vielä leikkaamaan ettei kasva liian pitkäksi.
    Koitahan parantua! Ja ei hyljätä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on ollut järkyttävä kevät ja talvi. Ja kiitos kun et hylkää :)

      Poista
  4. Voi mikä löytö! Mahtava. :)
    Flunssat on niin äässistä, parane pian.

    VastaaPoista
  5. Täällä yksi blogiisi ajat sitten hurahtanut anonyymi nostaa kättään, jokaisen kirjoittamasi postauksen olen lukenut ja tulen myös lukemaan! Elä unohda että meitäkin on, emme vain aina ilmota itsestämme :) tsemppiä flunssan selättämiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla tuokin! Ei aina tajua että täällä on todella niitä hiljaisiakin lukijoita. No tarinat jatkuu, entisen malliin.

      Poista
  6. Ihana viltti ja kovasti toivon paranemisia flunssan kukertamiseksi! Ja mieluiten ei ihan heti uudestaan sairaaksi. Tuntuu, että tämä kevät on leudon talven jälkeen ollut monelle tosi hankala ja siinä saa D:llä ja C:llä ja muilla vitskuilla heittää vesilintua. Toivottavasti maltat huilata taudin ajan ja sitten vasta olet taas hyper-Hyypiö, kun tauti on kokonaan poissa ♥

    Parempaa viikkoa toivottelen ♥

    t.Sari - http://theLforLOVE.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyper-hyypiö :D voi sartsa kun oot hassu!!!! Liikunta on nyt pannassa (taas) ja yritän tästä puristyä.

      Poista
  7. Täällä ollaan eikä jätetä! <3 Jokainen postaus tulee kyllä luettua ja katsottua läpi.
    Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  8. Paranemista sinnekin päin oikein roppakaupalla! ♥ Välillä arki vie mennessään, mäkin poden syyllisyyttä sairastelun vuoksi hunningolle joutuneesta blogista (puhumattakaan hei tästä kodista kameran linssin ulkopuolella!!!!).

    Ja aina on syytä napata siksakit mukaan, jos halvalla kerran saa... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta. Työ, arki, koti, harrastukse, lapset ja muut vievät niin pirun paljon aikaa saatika sitten nämä sairastelut. En ala.

      Poista
  9. En hylkää!
    Hiljainen lukija olen... :)

    VastaaPoista
  10. Paranemisia, jospas tauti talttuisi nyt äkkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt jo hyvältä näyttää. Toivotaan että taudit olisi nyt selätetty!

      Poista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...