14.6.2014

Muutoksen tuulet puhaltaa

Heippa pitkästä aikaa armaan lukijani!

Blogissa on vietetty hiljaiseloa ja nyt aion vähän valoittaa hiljaisuuden taustoja. Bloggaus ja sisustus ei ole tänä keväänä ja kesänä ollut ihan päällimmäisenä mielessä.

Ollaan tultu tilanteeseen että olen muuttamassa, ja omalta kohdaltani paritalo tulee vaihtumaan kerrostalo-kolmioon.


Aina elämä ei mene käsikirjoituksen mukaan ja elämäni rankimman talven ja kevään jälkeen päätös on avioero.
Onnea matkassa oli ja sain tosi nopeasti vuokra-asunnon toiselta puolelta kaupunkia ja vaikka tuleva koti tulee olemaankin kulunut kerrostaloasunto, niin hyviäkin juttuja on, uudessa on ihan kiva pohja ja iso piha.

Nyt seuraavat kaksi viikkoa tulen keskittymään tavaroiden läpikäyntiin ja pakkaamiseen. Muutto on kyllä hyvä tapa karsia tavaroita rankasti! Ja jos jaksan niin voisin pistää jonkunnäköisen blogikirppiksenkin vielä pystyyn.

Olo on toisaalta kyllä tosi helpottunut ja se tunne, kun kivi putoaa sydämen päältä. Toisaalta rankkaa ja hurjan stressaavaa on ollut ja rankempaa varmasti tulee olemaan. Mutta nyt kun on valoa tunnelin päässä, odotan hirmu innoissani tulevaisuutta!


Ja kun muutto on suoritettu voi taas keskittyä sisustuksellisiin juttuihin, joten kesän aikana varmasti on tulossa jos jonninmoista sisustuspostausta.

Joten jääkäähän kanavalle!!!!!!!

29 kommenttia:

 1. Tsemppiä ja jaksamista sinulle! <3 Täällä ollaan ja odotellaan.

  VastaaPoista
 2. Lähetän sulle paljon positiivisia ajatuksia ja tsemppejä!! <3

  VastaaPoista
 3. Halaus♥ Ja suurensuuret tsemppitoivotukset!

  VastaaPoista
 4. Joo ei mene aina käsikirjoituksen mukaan elämä,silloin on vaan muutettava sitä kässäriä ja edettävä sitkeesti sitä tunnelin päässä olevaa valoa kohti,rankkaa on sulla ihan varmasti vaan sinäpä olet sitkeä mimmi ja tulet pärjäämään vallan mainiosti ,tuo että odotat innolla tulevaisuutta kertoo jo sen ♥ Ison kasan virtuaalivoimia lähetän sulle,sä tuut niiiin selviytymään tästä!

  VastaaPoista
 5. Anna-Leena Härkönen kirjoittaa uusimmassa kirjassaan erosta mielestäni hyvin, mm. että kovin harva päästyään raastavimman vaiheen yli, eroaan katuu! Ja että ihmiset tyytyvät niin käsittämättömän vähään. Outi, sun ei tarvitse enään tyytyä 😊
  -Kati

  VastaaPoista
 6. Been there done that. Nokka pystyyn jne!

  VastaaPoista
 7. Takana raskasta aikaa, raskaita päätöksiä. Edessä uskon olevan kevyempi olo. Voimia sinulle.

  VastaaPoista
 8. Hurjasti zemppiä ja leutoja uusia kesätuulia elämään!

  VastaaPoista
 9. Elämä antaa meille oikeat asiat oikeaan aikaan. Yritä antaa anteeksi niin itsellesi kuin sille toisellekin ja olla kuitenkin kiitollinen siitä mitä liitto antoi (parhaat neuvot mitä itse eron jälkeen sain). Saapi laittaa viestiä jos siltä tuntuu. Halaus <3

  VastaaPoista
 10. Samassa jamassa olen ja odottelen kerrostalo-kolmion saantia... Voimia ja tsemppiä uuteen!

  VastaaPoista
 11. blogimaailman ärsyttävin piirre on se, että niissä useimmiten tarjoillaan täydellistä elämää täydellisin kuvin. isoja eroja itsekin kokeneena tunnen tilannettasi kohtaan suurta myötätuntoa ja saan lohtua siitä, että muidenkaan elämä ei aina ole käsikirjoitettavissa. aika parantaa, mutta hitaasti. ja varmasti. ole kiltti itsellesi. odotan mielenkiinnolla uuden kotisi sisustusuutisia! itse sisustelen kalliolaista sinkkuyksiötä.

  VastaaPoista
 12. Tsemppiä uusien tuulten keskelle! Ja aurinkoa päiviisi! :)

  VastaaPoista
 13. Voimia tulevaan muutokseen elämässäsi!

  VastaaPoista
 14. Tsemppiä ja voimia sinulle tässä uudessa elämänvaiheessa! <3 Jään innolla odottamaan, miltä uusi asunto näyttää kun pääset sitä sisustamaan! :)

  VastaaPoista
 15. Miten minä jo kauan sitten aavistelin jotain... Aavistelin siksi, kun kirjoitit ettei mies muistanut sinua lahjalla (olikohan joulu vai synttäri?) tai muutenkaan.
  Joka tapauksessa onnea ja iloa tulevaan elämääsi. Sinä teet siitä kerrostaloasunnosta kotisi hetkessä ja varmasti saat sen viihtyisäksi. Viihtyisyys tulee jo siitä, kun ilmapiiri on viihtyisä ja on helppo hengittää :)

  VastaaPoista
 16. Voimia ja tsemppiä kovasti ja sylin täydeltä! Usein ne rohkeat vedot kannattaa ja vie elämässä eteenpäin, harppauksin kohti parempaa kun ne ensimmäiset askeleet uskaltaa vain ottaa! <3

  VastaaPoista
 17. Pari vuotta lukijana olleena aavistin myös jotain tälläistä..elämä jatkuu, kokemuksesta tiedän. Se vain on niin helpottavaa, kun päätöksen on tehnyt. Voimia<3 t. äiti Turusta

  VastaaPoista
 18. Heiiii, tsemppiä! Vähän rivien välistä on tosiaan voinut aavistella jotain. Eroaminen on hirveetä, jo ilman lapsiakin.. Koita kestää <3

  VastaaPoista
 19. Tsempit vielä tätäkin kautta! Voimia ja rentoa Jussia!!!

  VastaaPoista
 20. Meikäläinen vähän jälkijunassa lueskelee juttuja kun kerkiää. Mutta iso tsempitys uuteen elämään anyways, jaksamista <3 <3

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...