5.8.2014

Makkarin kirjaimet

Makkariin piti uudessakin paikkassa saada tuttu ja turvallinen kirjainkokoelma seinälle. Kirjaimet rakkaiden läheisten nimien etukirjaimia.
 Tilasin HM-homelta uudet lakanatkin. Ihan uuren korin kunniaks.


Lapsukaiset on isällään ja tytär asetteli äitille leluheppansa vartioimaan äidin unta ♥♥♥ 
Niin kova pala äidille kun muruset ei olekkaan tuossa vieressä koko ajan. Vaikka silloin kun oli, niin mukamasten olivatten niin ärsyttäviä että......


Päätyseinä huutaa kyllä uutta väriä pintaansa,  Jotenkin näen, että tähän huoneeseen sopisi värikoodi Graniitti aivan täydellisesti.
Kaupunki jo tarjosi 9 L maalia ja maalausvälineet, joku päivä otan itseäni niskasta kiinni ja alan sutimaan. Tylsää valkoista kylläkin mutta kyllä se tuon likaisen kellertävän ällötyksen voittaa.

Tuonne rysähdän kyllä iltasaunan jälkeen ja nukun omat prinsessauneni.

Vielä yksi kirjain uupuu, F. Poikasen kolmannen nimen etukirjain. Se on hommattava ja sitten kollaasi on täydellinen.3 kommenttia:

  1. Oi, tuttu tunne tuo lapsen kaipuu. Ensialkuun muistan poteneeni ihan valtavaa ikävää kun lapsi oli isällään ja vain odotin koska hän palaa... Nyt onneksi osaan itsekin nauttia jo hetkistä ilman rakasta lasta, vaikka ikävä onkin aina suuri <3. Nautihan olostasi ja tsemppiä maalausurakkaan :)

    VastaaPoista
  2. Mukavasti olet jaksanut näillä helteillä tehdä kaikkea! Kiva kotikin teillä. Nyt annat aikaa itsellesi, otat lomana nämä hetket kun lapset isällä. Voimia tarvit taas arkeen, ei ole aina helppoa olla yksin. Itse olen yh 24/7 eli tiedän mistä puhun. Kaunista päivän jatkoa<3 t. äiti Turusta

    VastaaPoista
  3. Kirjainkollaasi on aivan ihana, sopivasti erilaisia kirjaimia sulassa sovussa :)

    VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...