27.9.2014

Töllö

Hipheijaa.....niin se piti tähän konkurssiin hankkia jonkinlainen töllötin.
Lainatelkkari tartti palauttaa ja eikun telkkarin etsintään.
 Ja mikä proggis se olikaan, en tajua sitten mitääh Led, HD, smart-tv ja muista häksätyksistä.

Aikani surffatessani ja toivoni menettäessäni törmäsin Mustan Pörssin nettikaupassa nettimyyjään, joka avas mulle nämä täyttä hepreaa olevat termit. Loistava palvelu.
Telsu sitten löytyikin ja ihan muualta kun Mustasta pörssistä, löysin sen halvemmalta muualta :)

Loppumetreille selvisi kaksi töllötintä ja naisena ja erityisesti sisustusbloggarina otin sen kauniimman, siinä jäi 200 hetzinen kakkostilalle. Voittajaksi selvityi valkoinen, ihana 40-tuumainen Samsung.


Edellisen reilu 20-tuumaisen jälkeen tämä tuntuu aivan jättiläiseltä, kuin leffa screen konsanaan!

Ja tuo kromijalka...uuuuh. Siinä teknisesti paremmassa olisi ollut niin ruma musta mötikkäjalka. EI HYVÄ.Voisi sanoa, että sopii Hyypiölään. Nyt vaan tv-taso käy turhan pieneksi joten täytynee kaivaa se String-systeemi vihdoin paketistaan ja asentaa kohilleen. Näin romutkin saa oman paikkansa.


Blogigaalakin lähenee joka vietellään lokakuussa. Olin nyt ajoissa asiani kanssa ja löysin itselleni jo retongin. Niin Hyypiön värinen että HUHHUH. Tämä käy jo sisustuselementtinä että en raaski pistää tätä kaapinperukoille roikkumaan.Toinen juttu on mahtuuko ruhoni tuon sisälle....pitäkää sormenne ristissä.


10 kommenttia:

 1. Kiva telkkari tosiaan! Ihan yhdestä sisustuselementistä mennee! :) ja wau mekkoa!

  VastaaPoista
 2. Meillä on tuollainen samanlainen telkkari, ja valittu just sen perusteella, että jalka oli nätti :) Siinä sekä myyjä että mies pyöritteli silmiään kun esitin valintaperusteitani kahden vaihtoehdon välillä.
  Ihana mekko ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johanna, hyvin valittu! Tietenki töllö valitaan ulkonäön perusteella. Miehet ei ymmärrä mitään!

   Poista
 3. Mä oon yrittänyt selittää miehelleni, että pitäisi hankkia uusi telkkari. Miksi, se kysyy. Ööö, koska tää vanha on minusta aika kolhon näköinen ja sen jalusta on ruma. Perusteet eivät kuulemma ole lainkaan pätevät... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dara, siinähän on jo syytä kerrakseen että ruman töllön tilalle täytyy saada kaunis yksilö!

   Poista
 4. Töllö näytää oikein hyvältä ja istuu tuohon just hyvin. Meillä oli myös ennen ihan pikku töllö, jolla mielestäni olisi pärjätty erinomaisesti. Mutta mieheni tilasi sitten 46 tuumaisen telkkarin ja voi kauhistus. Se oli niin iso että minulta pääsi oikeasti itku, hehhee. Vei puolet seinästä ja oli ruma ja en tiiä, mutta nyt siihen on jo tottunut, onneksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Piia...kyllä muakin ekaksi vähän kylmäsi, mutta hyvin tuohon on tottunut nyt.

   Poista
 5. Ostitko mistä? Meillä on myös telkun hankinta edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin tämän Expertin nettikaupasta, oli jotkut Expo-tarjoukset käynnissä silloin. Satasen oli halvemmalla OVH:tä..ei paha.

   Poista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...