9.10.2014

Fun Loom

Törmäsin viikonlopun lastenjuhlissa keksintöön nimeltä Fun Loom. Kyseessä on värkkäyslaite, jolla voi tehdä käsikoruja kuminauhoista käyttäen apuna alustaa.
En ollut kuullutkaan tällaisesta, vaikka kuulemma on kuuminta hottia tällä hetkellä!

Kokeiltuani se oli menoa. Oli hankittava oma setti!

Mukana tuli 600 kappaletta kuminauhoja.







Ja tietenkin alusta, missä korut tehdään.





Sitten vain pujottelemaan nauhoja lomittain alustaan.





Koukkua apuna käyttäen lenksut asetellaan että saadaan aikaiseksi koru.






Tadaa. Ensimmäinen koru on valmis.






Netin ihmemaasta löytyy ohjeita vaikka millä tekniikalla valmistettuihin koruihin. Tämä on vasta perusmalli. Seuraavaksi kokeiltava on kalanruoto-mallia.


Hyypiön väreissä on kyllä tämä!





Viikonloppuna tiedossa siis tyttären kanssa koruvärkkäilyjä!

4 kommenttia:

  1. Kaupassa näin tällaisia ja mietin että joku uusi juttu. Voisi itsekin ostaa ja tyttösten kanssa puuhailla uusia koruja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ostaa Marru! Meillä on välillä puolen kylän tytöt tekemässä näitä koruja. Ja äiti myös :-D Tuolta weheartloom.com saa myös näitä loom bands lenksujen täyttöpakkauksia suht. edullisesti 1,1€/pussi. Kannattaa harkita jos kulutus on kova :-) Alustoja on alk. 6.99 honkkarissa.

      Poista
  2. Vinkiksi, että kannattaa etsiä oikeata Ranbow Loomia. Se on koko villityksen alkuperä ja niiden tuotteet on parempia kuin nämä kopiot. Fun Loomin alustalla ei pysty tekemään yhtä monipuolisia koruja/hahmoja kuin Rainbow Loomilla (alustan muokattavuus on olennaista + lenksujen kestävyys). Nimimerkillä terkut jenkeistä, jossa Rainbow Loomit ovat älyttömän suosittuja!

    VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...