17.11.2014

Lapsosten kammari

Lapsosten huoneessa vaihdoin järjestystä jo puolitoista kuukautta sitten ja nyt sain vasta kameran kauniiseen käteen. Parempi myöhemmin kuin ei milloinkaan!

Legopää kotiutui vihdoinkin exältä mun kotiin, tuosta tykkään kovasti.

Tämän huoneen kanssa olen ollut armollinen,...sisustus on asukkaittensa näköinen. Äiti olisi halunnut maalata sängyn sekä yöpöydän valkoiseksi mutta tyttö haluaa pitää puunvärisenä. Joten saamansa pitää.

Pyörähdykellä Anttilassa tarttui tarjouskorista Anno-verho mukaan, nämä kolmiot toimii...joka huoneessa ainakin Hyypiölässä.Lakanatkin sain vaihdettua pikkusille, ovat niin kovin vähän öitä kuukaudessa luonani niin tulee vaihdettua niin harvoin.
Huomioi tytön joulukoriste-ketju joka piti kierittää vesiputkien ympärille :)Taustalla näkyvät avaruustarrat löytyi Hm-homen alelaarista ja ne loistaa pimeässä. Toimii neli- ja viisvuotiailla kun väärä raha!Huoneessa on outo kolo kaapiston ja seinän välissä. Siihen on ollut vaikea keksiä mitään järkevää,  joten meillä se on käytetty säilytystilana, koloon tuuppasin Ikean Stuva-kaapin.

Ja vihdoin sain exältä saadun Mikki Hiiri-taulun seinälle. Seinä kyllä kaipailisi vielä jotain, mutta muutama idea jo muhii mielessä :)

Ja jokaisen pikkutytön tapaan tässä maassa, sängynpäädyssä on kunniapaikalla tietenkin Robinin julisteet. Ja konserttilippu kesäkuiselta Olympiastadionin keikalta, se on aarre!

Ja puput vartioi unta.

7 kommenttia:

 1. Mä niin tykkään, että teilläkin on Robinia seinällä :) En ole tämän ahdistavan asian kanssa yksin :D

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja pirteä lastenhuone! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 3. Miksi lapset ovat vähän luonasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsukaiset eivät vaihtaneet päiväkotia ja asun niin kaukana, autottomana on mahdotonta kuljettaa heitä tarhaan joten siksi on sovittu näin.....

   Poista
 4. Ihanan pirteä ja leikittävän näköinen lastenhuone! Ja lastenhuoneen pitääkin näyttää siltä että asukas on itsekin saanut päättää miltä siellä näyttää! :)

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...