3.12.2014

Joulukuusi 2014


Hyypiölässä on tapana pistää joulukuusi pydeen jo marraskuun lopulla.
Tämäkään vuosi ei tuota poikkeusta.Äiti oli reilu, lapsukaiset koristelivat kuusen ja heidän lähtiessä isälleen äiti "hieman korjaili" koristelua haluamaansa suuntaan... :)


Kuusessa on viimevuoden tyyliin Marianne-karkin väritys, ja mausteena joukossa tänä syksynä Tallinnasta löytämäni tähtipallurat. Aika söpöt.

Latvaan joskus aikojen alussa Stockalta ostamani latvatähti, tykkään kovasti edelleen.On nyt ensimmäinen kerta kun laitan joulua tähän kotiin. Erikoista, kun kaikki huoneet on samassa tilassa. Tai no, keittiö ja olohuone. Sohvalla maatessa on tämä näky.

Siinä se sitten töröttää keittiönpöydän vieressä.Keittiöön pistin vielä joulupalloista askartelemani koristeen roikkumaan.

Tänä vuonna laitoin kuuseen ekaa kertaa valot. Ja ei ollenkaan pöllömpi idis. Tuo ihan sairaan makeeta joulutunnelmaa kun kattovalot on veks!


Verhon voisi tosin vaihtaa vaaleampaan, tuo keltainen kun ei ihan jouluväri taida olla....

7 kommenttia:

 1. Uuuuu! Kuusi näyttää älyhienolta! Meille tuloo mini kuusi, tiiä sit millo männää hakemaan. Koristeet viel vähä hakusessa, mutta latvaan tuloo lumihiutale. ( syy, että mies tokas: eihä myö kuuluta kirkkoo, ei laiteta tähteä) :D

  VastaaPoista
 2. Hyvä kuusi! Punainen toimii niin kivasti valkoisen kanssa. Meillä on vaan sellainen "karkki" koko kuusi liloine palleroineen ;)

  VastaaPoista
 3. Kaunista ja ihanan persoonallista <3 Ihanaa joulun odotusta sinne koko perheelle.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa tunnelmaa! :) löysin ekaa kertaa kivaan blogiisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja kun löysit perille. Toivottavasti tulet toistekkin :)

   Poista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...