25.3.2015

Hyvää Burgeria mä metsästän

Hyvä burger on aina hyvä burger.
En ole onnistunut valmistamaan burgeria kotona joka pääsis maultaan ravintolatasolle.




Bongasin sitten jutun missä oli raflaava otsikko, "Bic Mac-kastikkeen resepti vuosi julkisuuteen".
Vuosi? Onkos toi edes suomea, eikö se oo vuoti?
No jokatapauksessa joku amerikkalainen ruokahakkeri olis onnistunut selvittämään Big Mac-kastikkeen koostumuksen.
Pakkohan sitä oli nyt sitten kokeiltava ja aloin kokkaus hommeloihin.






Tarvikkeet kaupasta haettuani aloinkin jännittämään mitäs tästä oikeen tulee.





Soossin pistelin näitä aineita seuraavasti:

1,2 dl majoneesia
1 tl ranskalaista salaattikastiketta
2 tl makeaa kurkkusalaattia
0,5 tl hyvin hienoksi silputtua valkosipulia
0,5 tl sokeria
himppusen suolaa






Maku ei nyt ihan Big Mac-soossia ollut mutta sinnepäin. Johtuneeko että mulla ei ollut amerikkalaisia raaka-aineita, onnistuiskohan Jenkki majolla ja salaattikastikkeilla paremmin....


No kuitenkin hampurilainen oli paras koskaan kokkaamani. Söin niitä kaksi ja meinasin haljeta :)





5 kommenttia:

  1. Voi apua miten hyvältä näyttää! Pitäisköhän tehdä hampurilaisia viikonloppuna.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riikka, just hyvä. Kunnon burgeri itsetehtynä on niin gutaa.

      Poista
  2. Oi, nyt on viikonloppuna hampurilaista ruokana, nam!
    -päivi-

    VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...