13.6.2015

Kesämakkari

Hiphei, tietokoneongelmat on nyt hetkeksi selvitetty. Tietokone on verkossa, pätkien mutta toimii joten kuten. Huh, nää tietsikkahommat ei ole minua varten!

Nyt kun vihdoin olen vihdoinkin tietokoneen ääressä, toivottavasti postausvauhtikin kiihtyy!

Tästä pieni kurkkaus kesämakkariini.
Kyllä kesän tekee uudet raikkaanväriset lakanat.
Nämä on HM Homen mallistoa ja voin sanoa, että taattua Hyypiötä. Keltaista, Chevron-kuviointia eli kaikki kohdallaan.

Kuvastossa tosin lakanat näyttivät musta-harmaa-keltaisilta mutta näissä olikin myös pinkkejä raitoja. No ei se ehkä niin häiritsevästi pistä silmään?

Tam Tam-jakkara sopii nyt yöpöydäksi paremmin kuin hyvin.

Kiitos niille ihanille  lukijoille, jotka ovat jaksaneet pysyä mukana, vaikka postaustahti on hurjan hiljainen ollut jo pidemmän aikaa. Nyt sitten voisi Hyypiökin aktiovoitua enemmän työkalujen toimiessa.

Pysykäähän mukana!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tänks Sari, joo nää on kylä nyt meitsin lempparilakanat <3

   Poista
 2. Heips! Olen netissä törmännyt usein blogiisi kun olen selannut mustavalkoista sisustusta keltaisella tehostettuna. Itselläni sama väri hullutus alkoi vuosi sitten :) ja retro-hulluus myös! Täytyy myöntää että kotisi on aivan ihana ja olisinkin tiedustellut löytyykö kuviasi myös Instagramista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Mirkku & Mocha. Täällä meillä mennään keltaisella jo neljättä vuotta! Ja tosiaan, löydyn Instagramista myös, olen sillä puolen todella aktiivi, tämä blogin puoli onkin vähän hiljaisempi. Sieltä mut löytää nimellä Hyypionelamaa. Tervetuloa mukaan!

   Poista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...