8.11.2015

Fatsinpäivää

Tänään olisi taas se fatsien oma päivä. Oma isäni on jo pilvenreunalla, joten Mara hyvää Isinpäivää sinne yläilmoihin <3Enää ei tarvitse isienpäivänä suhata paikasta toiseen. Ihan kiva niin, koska nyt on aikaa puuhata ja värkätä kaikenlaista askarteluhommaa. Tämä 6-vuotias Tättähäärä-tyttönen haluaa osallistua kaikkeen ja tehdä kaikkea itse, joten tietenkin leivottiin kakkua neidin toiveitten mukaan: suklaakakkua. Sen verran auttelin, että leivoin neitokaiselle kakkusen ja täytin sen, ja itse sai sitten koristella koko komeuden. Suurella intensiivisyydellä sitä sitten koristeltiinkin!Ja tällaista saatiin aikaiseksi. Kakun päällä komeilee neitosen tekemä sokerimassa-hämähäkki. Tikkarit ovat kuulemma he lapset :)


Tigerista ostin kokeeksi posliinitussit ja nyt niitä sitten testattiin.
Tästä tulee toivottavasti Iskämiehen lempimuki.
Nyt kuumottaa Hyypiötäkin kokeilemaan näitä värejä, notta vaikka jos keltaisia astioita saisi aikaiseksi, heh.


Ja ajattelin itsekkin muistaa jollaintapaa lasteni isää, Onhan hän antanut mulle kaksi ihanaa mukeloa.
Little White Rabbit Designissä oli ihania miesten koruja. Hankittiin tällainen magee nahkahihnainen koru, missä lapset kulkee aina mukana, mihin Iskä sitten meneekin!

Tuo kyseinen kauppa on kyllä aika mahtava, voisin sieltä hankkia koruja rekkalastillisen! Täytyy miettiä, jos vaikka itselleen sallisi muutaman joululahjan kyseisestä puljusta hankkia.
Ja ei ole edes maksettu mainos, ihan omalla rahalla hankittua on tämäkin.

Toimitus täältä sujui ihan supernopeaan. Sunnuntaina näpyttelin tilauksen ja jo tiistaina paketti oli jo perillä! Suurkiitos pienelle valkoiselle kanille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...