22.12.2015

Joulukortit 2015

Joulukortit, aina vuotuinen dilemma, mitä tänä vuonna keksisikään. Hämärä muistikuva oli että Instagramissa näin kuvan, jossa massasta oli kaulattu levy, siitä otettu pyöreällä muotilla rinkuloita, ja niihin painettu Iittalan Kastehelmi-kuvio. Nyt vaan ei ole hajuakaan, keltä tämän idean varastinkaan :)

Kun Hyypiö alkaa tekemään, niin sitten tehdään. Ja tälläkin kertaa kävi niin, että inspiraation iskiessä valokuvat unohtui tyystin ottaa. Niin tyypillistä. Pari otosta sentään sain tallennettua.

Taikataikinan valmistin perinteiseen tyyliiin ja siitä sitten vaan muotilla pyörylöitä. Kastehelmi-tuikulla pyöräytin kuviot pintaan. Ja vielä pillillä tein reiät, jotta kuvioihin saa narut kiinni. Sitten uuniin paistumaan 120 asteeseen tunniksi. Nopeuttaa näet kuivumista.

Kuvioiden paiston jälkeen suihkin ne pronssimaalilla.
Sitten vain narut kiinni ja kuumaliimalla korttiin. Avot, jo on valmista.
Tuon kuvan oton jälkeen koristelin vielä kortin reunat kultatussilla.
Sitä tosin en tiedä kestikö taikataikina kuinka hyvin postitusta. Joku kortinsaaja voi kommentoida, kuinka palasina kortti saapuikaan perille, heh!

Että tämmösiä tänä vuonna.

2 kommenttia:

  1. Tein viime vuonna, vai oliko jo edellisvuonna piparkakkumuoteilla tähtiä ja sydämiä ja Kastehelmi-tuikulla laitoin minäkin kuviot. Osan ripustin kuuseen ja osan laitoin koristeiksi joululahjapaketteihin. Sinä olet maalannutkin ne, minä jätin valkoisiksi.

    VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...