11.5.2016

Torkkupeitto

Tästä YH-äidin arjesta on Glamöyyyriii hirrrveen kaukana.
Arkeen ei tuppaa mahtua työpaikan ja kaupan lisäksi muuta kun ruuan laitto.

Ihanaa kun nyt nuo ruokakaupat ovat ottaneet lisää sisustustarvikkeita myyntiin. Nyt ihan Pertti-Perus kauppareissulla voi löytää jotain kivaa kotiinkin. Tuo kaikkien rakastama Saksalainen ketju oli lisännyt valikoimiinsa erän sisustustuotteita. Ja en voinut vastustaa.

Näin kesää kohden tulee himo lisätä jotain väriä ympärilleen.

Tuo peiton vihreä sävy ei ole sinne päinkään jo olemassa olevien sisustustyynyjen sävyyn, mutta ei hätiä mitiä. Hyypiön tuntien värikaudet ei kauaa kestä. Lukuunottamatta tottakai sitä meitsin Keltsiä.Nyt sitten iski hinku pistää parveketta ihanaan kesäkuosiin, mutta se punainen lanka on vielä hieman hakusessa. Ei kun vaan Pinterestiä selaamaan.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Nämä mun postaukset tulee valitettavasti kovin viiveellä. Peitto on hankittu jo noin kolmisen viikkoa sitten.

   Poista
 2. Hei
  Karlstad sohva näyttää tosi hyvältä. Olen hankkimassa uutta sohvaa ja listan kärjessä keikkuu karlstad ja kivik. Tällä hetkellä Karlstadilla johtoasema. Pohdin tuon Karlstadin istuintuntumaa, millainen se on? Pidän jämäkästä enemmän kuin kovin pehmeästä mutta tärkeää on että sohva sopii löhöilyyn. Mikä on sinun mielipide ja muutenkin kokemukset sohvasta kun lienee ollut sinulla käytössä jo pitemmän aikaa.Ja lähimpään ikeaan on meiltä satojen kilometrien matka... T.Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva on todellakin jo vuosia vanha. Olen ollut tyytyväinen, hinta-laatusuhde kohdillaan. Kangas ei ole juurikaan nyppääntynyt, ehkä vähän jostain on ryhti hieman kärsinyt mutta ei moitteen sijaa. Itse en osaa istua sohvalla vaan makaan, aina :) Ainoa miinus on että istuintyynyt liukuvat hieman pois paikaltaan että niitä pitää olla korjaamassa. Ja että selkänoja ei ole kovin korkea, jos hakee kunnon tukea selälle niskaan asti.

   Poista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...