21.9.2016

Synttärihulinaa

Hurlumhei!
Kesä vaihtuu syksyyn, joillekkin se on JEE ja joillekkin ihan BUU.
Mä olen ehkä siinä välissä. Jee, pääsee sienimetsään, BUU lämpimät kelit vaihtuu märkiin sateisiin.

Syksy on alkanut Hyypiölässä vähän kurjissa merkeissä. Olen ollut pitkällä sairaslomalla ja vieläkään diagnoosi ei ole täysin selvillä. Kipujen kanssa yritetään tallata eteenpäin päivä kerrallaan, ja bloggaaminenkin on hieman jäänyt taka-alalle.
Mutta malttia, kunhan saadaan Hyypiölle diagnoosit ja kuntoutus alkamaan niin kyllä se tästä taas virkistyy, eiks jehna?

Sairiksen aikana tuli vietettyä pikkupoikaseni 6-vuotisjuhiliakin useammalla kattauksella. Teemaa ei valittu sen kummemmin mutta kyllä Lego-mies on omat Lego-ukkonsa ansainnut.

Päät rakensin vaahtokarkista ja dippasin ne sekä Candy Meltsiin että pikeriin. Jälkimmäiset onnistui paljon paremmin. Jokaiselle ukolle maalaisin ihan oman ilmeen sulatetusta tummasta suklaasta.
Kakkua ei väsätty lainkaan vaan sankari halusi jäätelöä. Tässä kohtaa selkävaivainen äiti taputti käsiä yhteen, jee ei hillitöntä leivontashowta.

Jotain pientä suolasta kummiskin teki mieli. Aikuiseen makuun tarjolla oli esimerkiksi tämä lohijuustokakku, hapankorppupohjalla.
Ja tietysti aina toimiva feta-pinaattipiirakka. Meinasi koko piirakka loppua ennen kun kerkesin kuvan napsaista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...