27.3.2011

7 asiaa


Onpas ollut haipakka päivä! Aamulla nahkavekkari herätti klo 6 mutta oikeesti kello olikin 7. Käytiin perheen kera plus isovanhemmat kylän maalaismarkkinoilla. Oli paljon ihmisiä ja vilskettä. Paikalla oli myös kiertävä kotieläintila, Hemböle. Oli meidän pikkupirpanallamme ihmeteltävää possuissa, lampaissa, pupuissa ja poneissa.


Markkinoiden jälkeen simahdinkin vaatimattomaksi kahden tunnin päikkäreille, mä olen ihan loppurikkiväsynyt, ihan kaameesti univelkaa pikku-juniorin takia. Mutta sain kuin sainkin raahattuani itseni pilatekseen, siitä olen ylpeä. Nyt takaraivossa kummittelee, että liikuntaa pitäisi pikkuhiljaa lisätä ja syömistä vähentää, suapi nähdä saanko mitään aikaiseksi vielä. Väsyneenä kaikki on niin vaikeaa.

Mutta asiaan, sain Sisustusunelmien Johannalta ja Så Vitt Jag Vetin Sannelta tunnustuksen!
Sen yhteydessä pitää kertoa itsestään 7 "ennenkuulumatonta" seikkaa.

 *****************

1. Pidän raskaammasta musiikista. Radiokanavia on vain yksi, radio rock. Lempibändejäni on Amorphis, Sonata Arctica, Tarot, Metallica...muutamia mainitakseni. Olen käynyt Helsingin Tuska-festivaaleilla vuodesta 2006. Siis myös raskaana ollessani, esim. viimevuonna kuukautta ennen laskettua aikaa :) Tänävuonna putki taitaa mennä rikki, syynä festivaalin paikanvaihto ja sen myötä lippujen kallistuminen. Ja hinnan tilalle ei tule esiintymään mitään kovaa stygeäkään...harmi.

2. Olen kahden alkoholistin lapsi. Äiti jätti perheensä minun ollessani 6-vuotias. Joten vietin ei niin kivan-lapsuuden. Onneksi voin tarjota omilleni paljon paremman lapsuuden.

3. Minun ei koskaan pitänyt tehdä lapsia. Sitä asiaa kuulutin myös ulkopuolisille aivan tosissaan. Ja nyt meillä on kaksi lasta! Takinkääntäjäksikin ovat väittäneet, mutta noita en mistään hinnasta vaihtaisi pois, olkoonkin vaikka kuinka rankkaa.

4. Olin mieheni kanssa yhdessä 8 vuotta, ennenkuin menimme naimisiin. En uskonut kosintaa koskaan tapahtuvan, mutta sekin ihme sitten tapahtui. Kosinta tehtiin kesäkuussa ja häät olivat jo lokakuussa. Ei tainnut mies tietää kosiessaan, kuinka vauhdilla kaikki sitten tapahtuikaan :D

5. Poltin tupakkia 20 vuotta! Lopetin sen paheen alkaessani odottaa esikoista, ja onneksi en ole alkanut polttaa uudelleen, pari lipsahdusta on kuitenkin tapahtunut matkan varrella. Aivan loistava päätös, ja pelkään kovasti että lipsahdan vielä jokupäivä polttamaan. En tahdo, en!

6. Minulla on 4 tatuointia ja 3 lävistystä.

7. Olen taistellut painoni kanssa ainakin 20 vuotta. Ja nyt ylipainoakin taitaa olla se 20 kg. Se olis sit kilo per vuosi, kannattavaa. Tarttis tehä jotain...

Haastan mukaan
Polkadotin Hannin
Kynnyksellä elämän Saran
Minimurmelin Malviinan
Köyhän kartanon Min
Sinisen talon kuulumisille
Susannelle
White and blackin J:lle

Kuvat jutussa on otettu meidän pihalta.

6 kommenttia:

 1. Paljon halauksia sinulle ! Olet taitava ja tehokas pakkaus ! Nyt tiedän että olet oikeín vauhti mimmi !
  Liikkua minunkin pitäisi ... Mutta kun olen niin mukavuudenhaluinen....
  Tovottavasti tulle aurinkoinen viikko ! ( Tyttäreni textali Vaasasta just siellä sataa lunta )
  Ha en bra början på veckan !
  Kraam
  Sanne

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon tunnustuksesta <3 Vastaan tähän heti kun ehdin, nyt ollaan lähdössä tytön kans neuvolaan :)

  VastaaPoista
 3. moi! oon luullu et sulla on kolme lasta, mistähän moinen käsitys :D
  aurinkoista viikkoa Outi!

  VastaaPoista
 4. kIITOS tunnustuksesta..alkaakin tässä mietiskelemään omia sellaisia :D

  VastaaPoista
 5. Maalaismarkkinat eläimineen kuulostaa mukavalle!
  Minulla on samoja mietteitä, että liikuntaa pitäisi lisätä ja syömistä vähentää.

  Suuri ja lämmin kiitos tunnustuksesta!:) Jatkan sitä seuraavassa postauksessani:)

  VastaaPoista
 6. Outi, paljon halauksia minulta <3 Olet vahva nainen ja hyvä äiti. Mä toivon paljon aurinkoa ja myötätuulta sun elämään!

  t. Anne :)

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...